Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το pre game της 5ης αγωνιστικής

PA200011Με τα βλέμματα στραμμένα στο γήπεδο των Λευκαδίων και στο τοπικό ντέρμπι της τοπικής ομάδας με τον ΦΑΣ Νάουσα, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής για τον 3ο όμιλο στον οποίο συμμετέχουν οι ομάδες του νομού μας. Η αυριανή 5η αγωνιστική, εκτός του ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Νάουσας, περιλαμβάνει πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις, σε έναν όμιλο εξαιρετικά αμφίρροπο που δεν χωράνε προβλέψεις και προγνωστικά.

Η αλλαγή της ώρας τα ξημερώματα της Κυριακής 27/10 μεταφέρει την έναρξη των αγώνων, οι οποίοι κάνουν σέντρα στις 15.00, εκτός της αναμέτρησης των Λευκαδίων που για λόγους ασφαλείας (η αστυνομία ζήτησε την αλλαγή της ώρας λόγω του αγώνα της Βέροιας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 17.15) θα διεξαχθεί στις 14.30μμ. Ας δούμε το ρεπορτάζ των 7 αναμετρήσεων της 5ης αγωνιστικής, χρησιμοποιώντας την βαθμολογική σειρά των ομάδων:

Δωτιέας Αγιάς – Λαμία : Ντέρμπι με τα…όλα του στο γήπεδο της Αγιάς. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου, που βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο, υποδέχεται την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Λαμία, που κατάφερε στο εντός έδρας παιχνίδι, παρά τη μέτρια απόδοση της να κάμψει την αντίσταση του Μακροχωρίου στο 90+3′. Ο νεαρός προπονητής είχε να αντιμετωπίσει τους μικροτραυματισμούς των Λώττα και Κατσίκη, ωστόσο φαίνεται πως ξεπέρασαν τα προβλήματα και θα τεθούν στη διάθεση του τεχνικού τιμ για τον πολύ σπουδαίο αυριανό αγώνα. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη ταξιδεύει για την κωμόπολη της Λάρισας χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ενώ ταυτόχρονα προβληματίζεται για το μέτριο μέχρι στιγμής αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, τονίζοντας χαρακτηριστικά μετά τον αγώνα με το Μακροχώρι, πως “η κακή Λαμία είναι πρώτη”!

Τρίκαλα – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Δύο από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Ο ΑΟΤ, ο οποίος φιγουράρει στη δεύτερη θέση με 8 βαθμούς, υποδέχεται τον εντυπωσιακό φέτος Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που εκτός της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα, βρίσκεται ήδη στους “4” του Κυπέλλου για τον 3ο όμιλο. Ο Ζόραν Μπάμποβιτς αντιμετωπίζει τις γνωστές απουσίες των αδερφών Τεντολούρη, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Στασέφσκι στην αναμέτρηση αυτή, με τις πιθανότητες πάντως να συγκλίνουν υπέρ του να αγωνιστεί ο Σέρβος την Κυριακή. Στην αντίπερα όχθη, ο Απόστολος Στύλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζιάμα που αποβλήθηκε στο ματς με τον Μαχητή την προηγούμενη αγωνιστική αλλά και του Δημήτρη Κυρτέγου, που η επιστροφή του υπολογίζεται σε 30-40 μέρες.

Λευκάδια – ΦΑΣ Νάουσα : Το πιο αμφίρροπο και από τα πλέον παραδοσιακά παιχνίδια της Ημαθίας διεξάγεται στο γήπεδο των Λευκαδίων. Ο ΠΑΣ υποδέχεται τον ΦΑΣ Νάουσα, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει ένας βαθμός στην κατάταξη του 3ου ομίλου αλλά και μόλις…11.65 χιλιόμετρα σύμφωνα με το www.xo.gr! Το τοπικό ντέρμπι του Δήμου Νάουσας αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών φίλων του ποδοσφαίρου από τις γύρω περιοχές, ενώ για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, οι συζητήσεις και τα…πηγαδάκια για τον συγκεκριμένο αγώνα ξεκινούν με το σφύριγμα της λήξης του…προηγούμενου αγώνα! Ο τεχνικός των γηπεδούχων Νίκος Παπανώτας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για τον αυριανό αγώνα και θα έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του. Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Αργυρίου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του γιου του Γρηγόρη που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο, ενώ αμφίβολος είναι ο Γιώργος Νικόλτσης που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

Δείτε στιγμιότυπα από το περσινό παιχνίδι, που βρήκε νικητή τον ΦΑΣ Νάουσα με 0-1 (5/12/2012) :

Μακροχώρι – ΑΟ Χαλκίς : Στην έδρα του επιστρέφει το Μακροχώρι, που υποδέχεται την ομάδα της Εύβοιας. Οι “ασπρόμαυροι”, που αποχώρησαν με πολλά παράπονα για τη διαιτησία από το γήπεδο της Λαμίας αλλά και με αρκετά χαμόγελα για την εξαιρετική απόδοση, θα επιδιώξουν τους τρεις πόντους για να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Μοναδικός απών από την αυριανή αναμέτρηση ο Πέτρος Σαλέπης, που αποβλήθηκε στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ερωτηματικό η επιλογή του Λεωνίδα Μπίλη για τη θέση του τερματοφύλακα (Μαλέσιος ή Σταματέλος), ενώ πιθανή είναι η επιστροφή του Γρηγόρη Ηλιάδη στο αρχικό σχήμα, με δεδομένη την απουσία του Σαλέπη. Από την άλλη πλευρά, η ιστορική ομάδα της Χαλκίδας ταξιδεύει στην Ημαθία με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς κατάφερε να αποσπάσει τον πρώτο βαθμό στο παιχνίδι με τα Λευκάδια και μάλιστα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με το εύστοχο πέναλτι του Ευσταθίου. Απόντας από την αυριανή αναμέτρηση για τον Παναγιώτη Τοπκασίδη ο Κωτσαγκάγκας, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ενώ αμφίβολος θεωρείται ο πορτιέρο Σουτζόγλου, που τραυματίστηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΑΟ Κύμης – Αμπελωνιακός : Σε αγωνιστική δράση επιστρέφει η ομάδα της Εύβοιας, μετά το ρεπό της 4ης αγωνιστικής υποδεχόμενος την ομάδα του Γιάννη Γκαμπέτα, που προέρχεται από την “καθαρή” νίκη επί του Πυργετού με 2-0. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Ντόβολη ξεκουράστηκε μετά τα συνεχόμενα ταξίδια στην Ημαθία για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα επιδιώξει με τη βοήθεια του ένθερμου κοινού του την νίκη που θα τον διατηρήσει στα υψηλά…πατώματα της βαθμολογίας του 3ου ομίλου. Στην αντίπερα όχθη, το συγκρότημα της Λάρισας θα μεταβεί στην ανατολική Εύβοια χωρίς ιδαίτερα προβλήματα και με ανεβασμένη ψυχολογία θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα.

Ρήγας Φεραίος – Μαχητής Τερψιθέας : Δύο ομάδες που ξεκίνησαν ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα, προέρχονται όμως από ήττες την προηγούμενη αγωνιστική, θα τεθούν αντιμέτωπες αύριο στο Βελεστίνο. Ο Ρήγας Φεραίος, που υπέστη την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα στη Νάουσα, θα υποδεχτεί τον Μαχητή Τερψιθέας που προέρχεται από το εντός έδρας 1-2 από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ο Λάκης Μπακάλης για τους γηπεδούχους δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Βερουζέρης που αποκόμισε ράμματα από το ματς της Ημαθίας θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του. Για την ομάδα από τη γειτονική Λάρισα, ο Νίκος Σταυροθεόδωρος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ηλία Λιλλολάρι λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, του Βασίλη Φλώρου, που εκτίει ποινή δύο αγωνιστικών, καθώς και του Τάσου Κουρδή που τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές, αμφότεροι από τον αγώνα με την Νεοκαισάρεια.

Πυργετός – Αχιλλέας Δομοκού : Η μοναδική ομάδα στον όμιλο χωρίς βαθμούς μέχρι στιγμής είναι το συγκρότημα του Νίκου Αργυρούλη. Οι “βυσσινί”, που πάλεψαν στο τοπικό ντέρμπι του Αμπελώνα, επιζητούν το πρώτο “ροζ φύλλο” αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα, υποδεχόμενοι τον Αχιλλέα Δομοκού. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Περήφανο που αποβλήθηκε στο ματς με τον Αμπελωνιακό, ενώ από την άλλη πλευρά ο Αχιλλέας Καμπάς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα ταξιδέψει στη βόρεια Θεσσαλία με στόχο τη νίκη που θα τον απομακρύνει από τις θέσεις που οδηγούν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής και η συνολική εικόνα του 3ου ομίλου :

Τρίκαλα – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Πυργετός – Αχιλλέας Δομοκού

Ρήγας Φεραίος – Μαχητής Τερψιθέας

ΑΟ Κύμης – Αμπελωνιακός

Λευκάδια – ΦΑΣ Νάουσα

Μακροχώρι – ΑΟ Χαλκίς

Δωτιέας Αγιάς – Λαμία

Ρεπό : ΑΟ Καρδίτσας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected