Β ΕΠΣ Ημαθίας

Β Ερασιτεχνική – Pre game της 6ης αγωνιστικής

μπαλα10Φτάσαμε αισίως στην 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής, που τη φετινή χρονιά παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον τόσο λόγω της δυναμικότητας των 13 ομάδων που συμμετέχουν όσο και για το γεγονός πως προβιβάζονται έξι ομάδες στην ανώτερη κατηγορία.

Στο αυριανό πρόγραμμα (27/10) ξεχωρίζει η σπουδαία αναμέτρηση του γηπέδου της Ραχιάς, όπου ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται τον ΜΑΣ Βεργίνα σε ένα ντέρμπι από τα…παλιά! Η πρωτοπόρος Δόξα Λιανοβεργίου του Σάκη Παγγούρα μεταβαίνει στην ορεινή Σφηκιά για να αντιμεπωπίσει την τοπική ομάδα, ενώ ο ΑΣ Πατρίδας μεταβαίνει στην Κυδωνιά, όπου θα τον υποδεχτεί η τοπική Αθλητική Ένωση. Τα 133 χιλιόμετρα με την επιστροφή θα πρέπει να υπολογίσει ο ΑΟ Μαρίνας, ο οποίος…ταξιδεύει στην Επισκοπή όπου θα τεθεί κόντρα στον Μακεδονικό. Τέλος, σημαντικά από κάθε άποψη και τα παιχνίδια του Ρουμλουκιού σε Άραχο και Πλάτανο, με τους δύο γηπεδούχους να αντιμετωπίζουν Ακαδημία Μακροχωρίου και Ερμή Τριλόφου αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 μετά την αλλαγή της ώρας που θα πραγματοποιηθεί τα μεσάνυχτα :

Ποντιακή Νεολαία Άραχου – Ακαδημία Μακροχωρίου

Εθνικός Ράχης – ΜΑΣ Βεργίνα

ΑΕ Κυδωνέας – ΑΣ Πατρίδας

Μακεδονικός Επισκοπής – ΑΟ Μαρίνας

ΑΕ Σφηκιάς – Δόξα Λιανοβεργίου

Μακεδονικός Πλατάνου – Ερμής Τριλόφου

Ρεπό : Ηρακλής Γεωργιανών

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της κατηγορίας

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected