Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Ζάκυνθος (2-0) Για 90′ ο Πετράκος

4aca71f159b76d950b5e257e65fd4bd1_LΗ επιστροφή της Αναγέννησης Γιαννιτσών στη φυσική έδρα της συνδυάστηκε με την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Πέλλας, που στις δυο προηγούμενες εντός έδρας αναμετρήσεις αγωνίστηκε στο δημοτικό γήπεδο του Μυλοποτάμου, εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη της Ζακύνθου και επιβλήθηκε 2-0 των νησιωτών.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αναγέννηση έχασε πολλές ευκαιρίες για να προηγηθεί με καλύτερη αυτή στο 9′. Ο Στεργίδης βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Ξενοδόχοφ, αλλά καθυστέρησε και την τελευταία στιγμή ο Φωτιάς έδιωξε τον κίνδυνο από την εστία του πορτιέρο της Ζακύνθου. Στο 22΄υπήρξε ένταση όταν ο Αναστασίου βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Μπίρη. Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί η φάση ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονταν για πέναλτι.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε διαφορετική εικόνα, αλλά είχε γκολ. Στο 52′ ο Καράμπελας με κοντινό πλασέ, πρόλαβε τον Ξενοδόχοφ και άνοιξε το σκορ. Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του ματς ο Μπαργκά σούταρε από το ύψος του πέναλτι κάνοντας το τελικό 2-0.

Η Ζάκυνθος “τέλειωσε” τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπίρη, στις καθυστερήσεις.

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Καραογλανίδης, Λαμπάκης (78′ Μπαργκά), Κουρούπης, Χατζόγλου, Παλάσκας, Μπαξεβάνος, Ιβανίδης, Μοσχάκης, Καράμπελας, Αναστασίου (66′ Χαρμάνας), Στεργίδης (85′ Γιανκούλιτσα).

Ζάκυνθος : Ξενοδόχοφ, Στασινόπουλος (83′ Γωνιάδης), Μπίρης, Νομικός, Φωτιάς, Οικονόμου, Πετράκος, Κυριακίδης, Νικολόπουλος (38′ Όττα), Τορεσάνι, Σολφερίνο.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected