Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

9395cefac083fbf64cea4a5bbfa4438f_LΔεν έβγαλε νικητή η αναμέτρηση της Βέροιας με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2, αποτέλεσμα που δεν βόλεψε κανέναν.

Σε οριακό σημείο βρίσκονταν τόσο η Βέροια όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να έκρινε πολλά για τη συνέχεια της πορείας τους στο πρωτάθλημα. Το τελικό 2-2 μπορεί να πρόσφερε θέαμα στους φίλους του ποδοσφαίρου, ωστόσο δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι, έκαναν εντυπωσιακό ξεκίνημα και εκμεταλλεύτηκαν τα απίστευτα κενά στην άμυνα της Βέροιας για να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Ίλιτς μόλις στο 5’ άνοιξε το σκορ, για να γίνει το 2-0 στο 29’ από τον Κοροβέση.

Κάπου εκεί όμως ο ΠΑΣ έπαθε black out για να φτάσει η Βέροια στην ισοφάριση για το τελικό 2-2. Ο Καλτσάς στο 32’ έκανε το 2-1 με διαγώνιο σουτ για να έρθει ο Μπαργκάν στο 39΄ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Από το 69’ και μετά η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λίλα, ωστόσο αυτό δεν στοίχισε στην ομάδα του, καθώς κατάφερε να κρατήσει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας.

Βέροια : Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Ορέστες, Σισοκό, Αμαραντίδης, Τραπ (67′ Ζεζίνιο), Σιόντης (85′ Σεγούντο Ρίος), Καλτσάς, Μπαργκάν (91′ Μάνος), Μπεν, Μρντάκοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα : Βελλίδης, Στρούνα, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Μπέριος, Τσουκαλάς, Βίλα (Ντάσιος 75′), Κοροβέσης, Ίλιτς (Ντε Βισέντι 83′)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected