Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Φίλιππος Μέσης 3-2

Πρόσφεραν θέαμα αλλά και ουσία οι δύο ομάδες στο χθεσινό παιχνίδι του γηπέδου των Τρικάλων, με την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου να πετυχαίνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το εις βάρος τους τέρμα που δέχτηκαν με το…καλημέρα της συνάντησης και παρόλο που στο τέλος…καρδιοχτύπησαν πήραν το πολυπόθητο τρίποντο που τους έφερε στην 9η θέση με 12 βαθμούς.

Οι δύο ομάδες, που προερχόταν από θετικά αποτελέσματα και πολύ καλές εμφανίσεις την προηγούμενη αγωνιστική, ξεκίνησαν το παιχνίδι δυναμικά και με εμφανή στόχο να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι, έχοντας το αβαντάζ της έδρας πίεσαν από το πρώτο λεπτό, ωστόσο το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Θοδωρή Δημούλτση στο 4ο μόλις λεπτό, “παγώνοντας” τους λιγοστούς φίλους του Μέγα Αλέξανδρου.

Παρά το σοκ, οι γηπεδούχοι κατάφεραν σταδιακά να ανεβάσουν τις γραμμές τους, πίεσαν περισσότερα την άμυνα των “βυσσινί” και κατάφεραν στο ημίωρο να φέρουν το ματς στα ίσια, με τον…συνήθη ύποπτο τις τελευταίες αγωνιστικές Δημήτρη Σούρλα. Ο νεαρός επιθετικός κινήθηκε ωραία από δεξιά και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Θεοδωρίδη, κάνοντας σε κρίσιμο χρονικό σημείο το 1-1. Το παιχνίδι πλέον αποκτούσε μεγάλο ενδιαφέρον και παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Κασνακίδης προσπάθησε να γεμίσει από δεξιά, η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο αμυντικό και ο διαιτητής της συνάντησης κ. Καραγκιζόπουλος έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Οι φιλοξενούμενοι έπεσαν πάνω στον ρέφερι της συνάντησης, υποστηρίζοντας πως το χέρι του Μουρατίδη ήταν κολλημένο στο σώμα του και δεν ήταν σε έκταση. Ο Μπάμπης Σαλτουρίδης ήταν εύστοχος στην εκτέλεση και ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Μέγα Αλέξανδρο με το ξεκίνημα μάλιστα του δεύτερου 45λεπτου.

Ο Μπάμπης Πετρίδης ρίσκαρε στη συνέχεια, έδωσε εντολή στους παίκτες του να πιέσουν ψηλά και το παιχνίδι απέκτησε μία άγρια ομορφιά με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Οι δύο ομάδες βγήκαν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, όμως το γκολ που έκρινε ουσιαστικά την εξέλιξη της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 83′ με τον Σάββα Αθανασιάδη, ο οποίος παρεμβλήθηκε στο σουτ του Κασνακίδη και τη βρήκε όσο χρειαζόταν για να νικήσει τον Γιάννη Θεοδωρίδη. Να σημειώσουμε πως δύο λεπτά πιο πριν, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπαδόπουλος για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ με κεφαλιά του Καρασαββίδη στο 90ο λεπτό και παρά την προσπάθεια τους στα εναπομείναντα λεπτά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με τον Μέγα Αλέξανδρο να παίρνει την πολυπόθητη νίκη, που ακολούθησαν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια, ενώ οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να διαμαρτύρονται στον διαιτητή της συνάντησης.

Βοηθοί του κ.Καραγκιζόπουλου ήταν οι κ.κ. Λιόλιος και Μαυρόπουλος.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Καρβούνης (58′ Ακρίβος), Μηνούδης Χ., Μηνούδης Α., Ελευθεριάδης, Αθανασιάδης Η., Αθανασιάδης Σ. (85′ Σούρλας Σ.), Σαλτουρίδης, Γιάντζος (55′ Κασνακίδης), Σούρλας Δ., Παπαδόπουλος.

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Μουρατίδης, Αμοιρίδης (85′ Ρόκκο), Καρασαββίδης, Γατόπουλος (70′ Ντόγος), Δημούλτσης, Παππάς, Γιάννου, Βοργιατζίδης, Μπρέγκου, Τζιβάρας (89′ Μπαλτζής Δ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected