Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – ΑΕ Χαρίεσσας 1-3

Το…όπλο του που είχε “απασφαλίσει” από πέρσι πήρε ο Βασίλης Καρασαρίδης και με δύο δικά του τέρματα έδωσε την πολυπόθητη νίκη στην ΑΕ Χαρίεσσας, σε ένα ματς που γρήγορα θα ξεχαστεί! Οι “κιτρινόμαυροι”, έπειτα από την βαριά εντός έδρα ήττα από τα Τρίκαλα, ήθελαν επιτακτικά το “ροζ φύλλο” στο χθεσινό παιχνίδι και οι παίκτες έκαναν το καλύτερο δώρο στον εορτάζοντα Δημήτρη Χαλκιά, με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Στάθη Τουρατζίδη (εκτελεί χρέη προπονητή), καθώς ο Λίτσι στο 4′ έβαλε από νωρίς την ομάδα του μπροστά στο σκορ, στην πρώτη ουσιαστικά φάση της αναμέτρησης. Και ενώ οι ελάχιστοι θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο θα περίμεναν πως το γρήγορο τέρμα θα βοηθούσε ώστε να υπάρξει καλύτερο θέαμα στον αγώνα, εντούτοις μέχρι την ανάπαυλα οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν κάτι σημαντικό, με εξαίρεση μία-δύο προσπάθειες των φιλοξενούμενων που δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δημήτρης Χαλκιάς πέρασε στον αγώνα τον Παναγιώτη Τόσκα στη…θέση του, μία κίνηση που τελικά αποδείχθηκε καθοριστική καθώς οι “κιτρινόμαυροι” έγιναν πιο επιθετικοί, πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και με τα “στημένα” του έμπειρου μέσου δημιούργησαν αρκετές καταστάσεις στα καρέ του Πασχαλίδη. Στο 53′ ήρθε η ισοφάριση για την ΑΕΧ με το πρώτο τέρμα του περσινού δεύτερου σκόρερ του πρωταθλήματος Βασίλη Καρασαρίδη, ο οποίος δεν σταμάτησε εκεί, πετυχαίνοντας και την ανατροπή έξι λεπτά αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι, που πλέον ήταν πιο αποφασιστικοί στον αγωιστικό χώρο πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Δημήτρη Καρασαρίδη, ολοκληρώνοντας την ανατροπή στον χθεσινό αγώνα.

Συνθέσεις

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Πασχαλίδης, Καμπάσι, Λίτσι, Τζιόκα (77′ Μπακιρτζής), Τσιφλίδης, Φιλιππίδης, Παπαδόπουλος  (62′ Σιδηρόπουλος), Πιπιλιάρης, Σαχπατζίδης, Τουρατζίδης, Βαρύτιμος.

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Ιωαννίδης, Τσίπης, Λέσκας, Θεοδωρόπουλος, Κατσουγιαννόπουλος, Χαλκιάς (46′ Τόσκα), Σταυρίδης, Καρασαρίδης Β., Καρασαρίδης Δ. (68′ Φωτιαδης), Σιδηρόπουλος (89′ Φουτζιτζόγλου).

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected