Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Μικτές Ημαθίας – Προπόνηση και τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου

image001Η επιτροπή Μικτών ομάδων της ΕΠΟ, έχει προγραμματισμένο ρεπό για όλους τους ομίλους την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου. Παρόλα αυτά οι παίκτες των δυο τμημάτων των Μικτών ομάδων της Ημαθίας δεν θα χαρούν ούτε καν την αργία της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου, αφού ο ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης Αντώνης κάλεσε τους ποδοσφαιριστές και των δυο τμημάτων για προπόνηση.

Να σημειωθεί ότι οι επόμενοι αγώνες για τις Μικτές, είναι την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στα Παλατίτσια με τις αντίστοιχες ομάδες των Γρεβενών. Οι ομάδες των Γρεβενών έχουν από δυο ήττες και θα προσπαθήσουν να «κλέψουν» εντυπώσεις και βαθμούς από τους γηπεδούχους. Είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία λοιπόν για τους παίκτες των δυο ομάδων της Ημαθίας, μπροστά στο φίλαθλο κοινό τους, να παρουσιάσουν το καλό πρόσωπο που έδειξαν ιδίως οι Παίδες στο πρώτο ημίχρονο μέσα στην Κοζάνη, αλλά και οι Νέοι,  που κατά γενική ομολογία έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες απ’ ότι έδειξαν να φανεί στο πρώτο τους παιχνίδι. Θα προσπαθήσουν έτσι να «διασκεδάσουν» τις ήττες τους, προσφέροντας θέαμα και ουσία, κάτι για το οποίο πιστεύει ο προπονητής ότι υπάρχει στις ομάδες μας.

Επειδή όμως οι ομάδες αποτελούνται από νέα παιδιά, και δεν έχουν ακόμη την χημεία που χρειάζεται στους αγώνες, ο προπονητής κ. Λυμούσης επέλεξε να κάνει προπόνηση και αυτή την Δευτέρα παρά την αργία, ώστε οι ομάδες μας να είναι έτοιμες στα παιχνίδια με τα Γρεβενά την μεθεπόμενη Τετάρτη 6 Νοεμβρίου.

 Ποιοί κλήθηκαν για προπόνηση

Ο ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης έχει καλέσει για την Δευτέρα 28/10  στο γήπεδο Παλατιτσίων, να βρίσκονται οι μεν Παίδες στις 3.30 μμ οι δε Νέοι στις 5 μμ, με σκοπό να δουλέψει καλύτερα σε θέματα τεχνικοτακτικής, συνεργασίες και αυτοματισμούς. Στις προπονήσεις ίσως μπούνε και οι τραυματίες από τους Νέους, Τσαλακόπουλος και Πέϊος, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ (γεννηθέντες  2000-2001)

Ιτσκάρας Αντ., Ιτσκάρας Νικ., Τεκερίδης Ηλ., Τσέλιος Αναστ., Τσέλιος Κων. (Νάουσα),  Ιωάννου Ιωαν., Λίπε Αντ., Μελιόπουλος Δ., Τριανταφυλλόπουλος Β.,  Τρούπκος Κ., Χαραλαμπίδης Στ., (Κουλούρα),  Θεοδώρου Μάρ.,  Ντουμάνης Παρ.,  (Νηρέας), Περπερίδης Χαρ.,  Σιμψερής Β., (Αστέρας Αλξ.),  Σοφιανίδης Κ., (Ακαδ. Βέρ.),  Λυμούσης Χρ., Πάνου Κων., Φουρκιώτης Αλέξ. (Μακεδόνας), Φωτόπουλος Θ. (Μακροχώρι),  Χρυσόπουλος Δημ. (Βαρβάρες), Κουλιανίδης Ιωσήφ (Ροδοχώρι), Γιαννόπουλος Θ. (Κένταυρος).

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ (γεννηθέντες 1998-1999)

Γεωργίου Κ., Κωνσταντινόπουλος Π., Μυλωνάς Γ., Χατζόπουλος Ν.  (Αστέρας Αλξ.), Γιοβανόπουλος Αντ. (Νησέλι), Γκέτσος Γρ., Θεοδωρίδης Γ., Πέϊος Νικ. (Νάουσα), Δημούλτσης Παν., Πατσιαβούρας Μιχ., Στυλίδης Αρ., Τσιότρας Αθ. (Νηρέας), Ευθυμίου Κοσμ. (Διαβατός), Καρύδας Γ., Νεστορόπουλος Αχ., Νικολόπουλος Θ., Παντέλογλου Κ., Σαρκατζής Γ., Τερζής Γ. (Κουλούρα), Τσαλακόπουλος  Κ. (ΑΕΠ Βέροια), Σιδηρόπουλος Χρ. (Νικομήδεια), Λύτης Γ. (Επισκοπή), Τσιάκος Στ.(Ολυμπ. Νάουσ.), Τσουλλχάη Ε. (Άγ. Γεώργιος), Χρυσόπουλος Στ.(Βαρβάρες)

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected