Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νηρέας Βέροιας – Ατρόμητος Διαβατού 0-2

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτησης ο Ατρόμητος Διαβατού επικράτησε του Νηρέα Βέροιας στο γήπεδο της Μέσης και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς. Η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη των αντιπάλων της, είχε την υπεροχή σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα και με δύο τέρματα στο 89′ και 90+1′ πήραν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι, με την ψυχολογία στα ύψη μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, αγωνίστηκαν με πάθος για τη νίκη, όμως ήταν φανερό πως η εμπειρία των παικτών των “κυανολεύκων” θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά στα πρώτα λεπτά και με κινητήριο μοχλό τον Μάκη Σπανό δημιούργησαν αρκετές καταστάσεις στα καρέ του Δουϊτση. Στο πρώτο 45λεπτο θα έχουν δύο πολύ καλές στιγμές με τον 33χρονο επιθετικό και τον Γιώργο Ευτυριάδη, ενώ το δοκάρι σημάδεψε ο Σπυριδωνίδη στο 36′, στην πιο καλή ευκαιρία του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα θα είναι ουσιαστικά η ίδια, με τους “κόκκινους” να προσπαθούν με αντεπιθέσεις κυρίως να απειλήσουν την εστία του Μουχτάρη και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να βρουν τους κατάλληλους διαδρόμους. Ο Μάκης Γιαννόπουλος ρίσκαρε κάνοντας όλες τις αλλαγές μέχρι το 66′ και τελικά η…λύτρωση θα έρθει στο 89′ με τον Κώστα Παγγούρα, ο οποίος θα πάρει το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Δουϊτση και θα ανοίξει το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του.

Δύο λεπτά αργότερα και λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, ο Ποζιάδης θα πετύχει το 0-2, που θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Βαράγκα και Μοσχόπουλο.

Συνθέσεις

Νηρέας Βέροιας : Δουϊτσης, Καραπουναρλίδης (46′ Φέιμ), Λάιος (85′ Φωτιάδης), Μουρτζίλας, Μπατανάρας, Τσολακίδης, Δημούλτσης (75′ Κακαβέλας), Ναυρινιάδης, Κωτσιόπουλος, Τσιολάκης, Χειμωνίδης

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Συμεωνίδης (66′ Καλούδης), Παγγούρας, Ηλιάδης, Λιλιόπουλος, Ασλάνογλου, Τζήμος, Σπανός, Ποζιάδης, Ευτυριάδης (46′ Μαυρίδης), Σπυριδωνίδης (46′ Κωστογλίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected