Κατηγορίες
Super League 1

Χάουαρντ Κένταλ : “Μάλλον έστηναν παιχνίδια στην Ελλάδα…”

fa7558a2bf8662a35c868c3260a1fe9d_LΟ πρώην προπονητής των SKODA Ξάνθη και Εθνικού, Χάουαρντ Κένταλ μιλώντας στα Μέσα της Αγγλίας άφησε υπόνοιες για τα παιχνίδια στην Ελλάδα.

Μικρό ήταν το πέρασμα του Χάουαρντ Κένταλ από το ελληνικό πρωτάθλημα με την παρουσία του στους πάγκους της Ξάνθης και του Εθνικού. Ο Άγγλος τεχνικός βέβαια, δεν φαίνεται να έχει τις καλύτερες μνήμες από την πορεία του στην Ελλάδα τονίζοντας πως το πιθανότερο ήταν τα παιχνίδια να ήταν στημένα.

«Πρέπει να υπήρχαν, διότι χάσαμε τα τρία πρώτα παιχνίδια… Μετάνιωσα που πήγα. Βέβαια, πήρα μία απόφαση και την αποδέχθηκα. Ήμουν ακόμα στο παιχνίδι και μου άρεσε να δουλεύω με παίκτες. Δεν ήταν σωστά τα πράγματα εκεί, αλλά μου γέμισε το κενό. Γνωρίζω ένα πράγμα. Ένας από τους διευθυντές συνήθιζε να κάθεται στα αποδυτήρια μέχρι οι ποδοσφαιριστές να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, επειδή δεν ήταν σίγουροι για τον προπονητή, μήπως κι εμφανιστεί κάποιος να του δώσει χρήματα ώστε να στήσει το ματς. Κι εγώ δεν ήθελα κάποιον διευθυντή στα αποδυτήρια. Αυτοί επέμεναν να έχουν κάποιον εκεί.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected