Κατηγορίες
Super League 1

Χρήστος Πανόπουλος – Άστραψε και βρόντηξε!

57bfe06d9acc573c500f108544fce7a0_LΈξαλλος ήταν ο Χρήστος Πανόπουλος μετά τον αποκλεισμό της Ξάνθης από τον Ηρακλή στο Κύπελλο και πήγε στην προπόνηση της Παρασκευής, θέτοντας τους παίκτες προ των ευθυνών τους.

«Εσείς που εργάζεστε εδώ πέρα μέσα, πιστεύετε ότι εργάζεστε σε ένα «χωριό» και μιλάμε στο χειρότερο «χωριό» (χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το οποιοδήποτε χωριουδάκι). Μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι δεν εργάζεστε στο χειρότερο χωριό αλλά σε μία ομάδα, σε μία εταιρία που είναι συνεπής απέναντί σας σ’ όλα τα θέματα, απ’ όλες τις απόψεις, ακόμη κι αν σας λείπουν pampers, η εταιρία αποφάσισε να σας συμπεριφέρεται σα να δουλεύετε στο χειρότερο «χωριό».

Σήμερα όλη η Ξάνθη τα έχει μαζί μου κι έχουν δίκαιο. Ήμασταν που ήμασταν 100, τώρα μείναμε 10 κι ας είμαστε μία από τις ελάχιστες ομάδες στην Ελλάδα που έχουν συναπτή παρουσία τα τελευταία 24 χρόνια στην Α’ Εθνική», ανέφερε αρχικά.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι: «Πληρώνεστε και δεν δουλεύετε. Σας πληρώνουμε για να ιδρώνετε αυτή τη φανέλα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και δεν το κάνετε. Πληρώνεστε και δεν δουλεύετε σε μια χώρα που χιλιάδες κόσμος είναι άνεργος και κάνει τα πάντα να βρει οποιαδήποτε δουλειά».

Απευθυνόμενος προς τον Ράινερ Μάουρερ του είπε: «Επειδή κάποιοι μπορεί να μας έχουν περάσει για…, σου δηλώνω τα εξής: Έχεις την πλήρη στήριξή μου σ’ οτιδήποτε αποφασίσεις. Εν λευκώ, κάνε ότι νομίζεις».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected