Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΕ Καψόχωρας 2-0

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ανάμεσα σε ομάδες που ξεχωρίζουν φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής, ο Αχιλλέας Νάουσας επικράτησε της ΑΕ Καψόχωρας στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου με 2-0, παίρνοντας ρεβάνς για την περσινή ήττα με 1-3. Η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια και με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο πήρε τους τρεις πόντους, που τον διατηρούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στο γήπεδο του όμορφου Γιαννακοχωρίου βρέθηκαν 100 περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου, οι οποίοι παρακολούθησαν μία πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, όπου κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη. Στη…βορά των βαθμών, οι δύο ομάδες παρουσίασαν ελάχιστο θέαμα με τους φιλοξενούμενους να κλείσουν πολύ σωστά τους διαδρόμους προς την εστία του Καρασαββίδη. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως το τέρμα του Αχιλλέα προήλθε από έμμεσο φάουλ και στην “κομπίνα” που προηγήθηκε, ο Καραλιόπουλος με δυνατό σουτ σημάδεψε σωστά, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του στο 21ο λεπτό.

Οι “κιτρινόμαυροι” διαμαρτυρήθηκαν για την υπόδειξη του βοηθού κ. Χατζαρίδη, ο οποίος υπέδειξε χέρι σε έξοδο του Καρασαββίδη και ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Τρέβλας διέταξε έμμεσο.

Μέχρι το την ανάπαυλα δεν υπήρξαν πολλές συγκινήσεις, με την ομάδα του Χρήστου Τερζίδη να προσπαθεί με κάποια στημένα κυρίως να δημιουργήσει καταστάσεις στα καρέ του Ηλιάδη. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε δραματικά, με τους “κυανόλευκους” να προσπαθούν με αντεπιθέσεις κυρίως και προσέχοντας περισσότερο την άμυνα τους να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, που πλέον είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο, ρισκάροντας για την ισοφάριση.

Αυτή παραλίγο να έρθει στη φάση του 81′, ο Κωστόπουλος όμως στο ανεπανάλληπτο τετ-α-τετ δεν σημάδεψε σωστά στέλνοντας τη μπάλα εκτός εστίας. Σαν να μην έφτανε αυτό, στην επόμενη φάση ο Ντάτσης, που αγωνίστηκε ως αλλαγή στο σημερινό παιχνίδι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από κόρνερ του Τουμαρά και ουσιαστικά “κλείδωσε” τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του μέσα σε αποθέωση.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Χατζαρίδη και Κωστούλη.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Μήτσικας (46′ Ντάτσης), Τσάλμας, Θεοδοσιάδης, Παπαπέσιος, Γιάτσιος, Τουμαράς, Μπράτσης, Παραστατίδης, Κακούδης, Καραλιόπουλος

ΑΕ Καψόχωρας : Καρασαββίδης, Κωτούλας, Βλάχος, Μαγγανάρης, Τόζογλου (50′ Διτσόλας), Μπενίσκος, Μουσκεφτάρας, Χαλβατζής, Κωστόπουλος, Γρηγοριάδης (73′ Σωτηρόπουλος), Νιάκας (85′ Καρκαμάνης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected