Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Νέα Γενεά Νικομήδειας 7-1

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε στο δεύτερο μέρος την σημερινή αναμέτρηση ο Φίλιππος, με αντίπαλο τη Νέα Γενεά Νικομήδειας στο γήπεδο της Μελίκης. Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν με το ευρύ 7-1 των ουραγών, με τον Δημήτρη Τσιούπρο να παρουσιάζεται…δαιμονισμένος στο δεύτερο 45λεπτο και με 5 γκολ έκανε προσωπικό ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα, φτάνοντας αισίως τα 12.

Το συγκρότημα του Κώστα Παυλόπουλου είχε ένα μέτριο πρώτο μέρος, ωστόσο κατάφερε να σκοράρει αρκετά νωρίς με τον Τεγούση (20′) και να “ξεκλειδώσει” την άμυνα της Νέας Γενεάς. Το δεύτερο τέρμα οκτώ λεπτά αργότερα με τον Τσιούπρο φάνηκε πως θα ξεκαθάριζε την υπόθεση νίκη για τους γηπεδούχους, οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να μειώσουν το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα, με κοντινή προβολή του Πασχαλίδη ενώ στη συνέχεια είχαν δοκάρι, στην πιο μεγάλη τους ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο μέρος ο Φίλιππος βγήκε…αγνώριστος από τα αποδυτήρια και με πρωταγωνιστές τον πρώτο της σκόρερ αλλά και τον νεαρό Μπιτόπουλο (εντυπωσιακός ο μικρός, μοίρασε ασίστ και είχε πολύ καλή τακτική συμπεριφορά), πέτυχε τέσσερα τέρματα σε διάστημα 23 λεπτών (!) και έφτασε το σκορ σε επίπεδα που δεν θα μπορούσε να υπάρξει επιστροφή για τους φιλοξενούμενους. Το τελικό 7-1 διαμορφώθηκε στο 84′ και ο Φίλιππος έφτασε τους 19 βαθμούς, παραμένοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -8 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Βαράγκα και Κωστούλη.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Ιωακειμίδης, Τενεκετζή, Χαραλαμπίδης, Τσιούπρος, Ζέρης, Μπούφι (72′ Περπερίδης), Κακαγιάννης (51′ Μπιτόπουλος), Τάτσης, Τεγούσης, Παπαδόπουλος (72′ Μαμουτόπουλος), Καραγκιζόπουλος

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Καμπάσι, Λίτσι, Τσιφλίδης, Πασχαλίδης, Φιλιππίδης, Παπαδόπουλος, Σαχπατζίδης, Τουρατζίδης, Βαρύτιμος (52′ Καϊογλίδης), Μπακιρτζής, Σιδηρόπουλος

*Για το Imathia Sports News, Βασίλης Τζίμος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected