Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απίστευτο! Πέθανε τον αδερφό του για να πάρει άδεια!

98ad318c5a4b19fd6fe60f4a731c8f33_LΑπίστευτο κι όμως… αληθινό. Ποδοσφαιριστής του Ρούβα είπε ψέματα πως πέθανε ο 14χρονος αδερφός του για να πάρει άδεια από την ομάδα, ωστόσο όπως έγινε γνωστό αργότερα ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο στην οικογένειά του κι άμεσα απομακρύνθηκε από το σύλλογο της Γέργερης.

Ο Κώστας Τσιτλακίδης ήταν αυτός που σκέφτηκε όλο το σατανικό σενάριο, το οποίο έφερε στο φως η ιστοσελίδα Grandsport.gr. Ο παίκτης του Ρούβα επικοινώνησε την Πέμπτη (31/10) με τον προπονητή της ομάδας, Αντώνη Καλογεράκη, και τον ενημέρωσε για τον θάνατο του 14χρονου αδερφού του. Όπως ήταν φυσιολογική, δικαιολογήθηκε η απουσία του παίκτη από τις προπονήσεις ενώ του δόθηκε και σχετικά άδεια. Σύμφωνα μάλιστα με όσα είπε στον προπονητή του ο Τσιτλακίδης, ο αδερφός του είχε φύγει από τη ζωή εντελώς άδικα, καθώς έπαθε ανακοπή στη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο τεχνικός του Ρούβα ζήτησε μάλιστα να εκφραστούν κι επίσημα τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του παίκτη, μέχρι που η είδηση άρχισε να κυκλοφορεί και την είδε ο πατέρας του… Ο άνθρωπος επικοινώνησε με την ιστοσελίδα Grandsport και δήλωσε πως ο γιός του ζει και μάλιστα ζήτησε τον λόγο καθώς η συγκεκριμένη είδηση έφερε μεγάλη αναστάτωση στην οικογένειά του. Όταν τον ενημέρωσαν πως ο έτερος γιός του είχε διαδώσει το συγκεκριμένο, μακάβριο, νέο, ζήτησε συγγνώμη για όλη την κατάσταση που δημιουργήθηκε!

Την ίδια ώρα, στον Ρούβα ενημερώθηκαν για την πραγματικότητα και όπως ήταν φυσικό… σοκαρίστηκαν!!! Από τη μία οι άνθρωποι ήταν χαρούμενοι που δεν είχε φύγει από τη ζωή ένα 14χρονο παιδί, από την άλλη… έβραζαν με τον Τσιτλακίδη που είχε πει τέτοιο ψέμα! Μάλιστα, ο εν λόγω πήγε στην προπόνηση σαν να μην… τρέχει τίποτα με τους ανθρώπους του Ρούβα να είναι έξαλλοι μαζί του! Όπως ήταν φυσικό, τον έδιωξαν από την ομάδα, με τον γενικό αρχηγό του Ρούβα, Νίκο Σταματάκη, να δηλώνει στο Grandsport «Δυστυχώς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με αυτό τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν σεβάστηκε πρώτα απ’ όλα τον αδελφό του, την οικογένειά του και έπειτα εξέθεσε την ομάδα. Αυτό είναι το τελευταίο για εμάς και ευχόμαστε ο αδελφός του να είναι πάντα υγιής στη ζωή του».

Θύμισε Τσοπ!

Το τραγικό της όλης ιστορίας, είναι πως η υπόθεση του Τσιτλακίδη θύμισε σε όλους το θέμα που είχε προκύψει με τον προπονητή της Ορμής στο γυναικείο χάντμπλο, πριν από λίγες ημέρες. Ο Ιβάν Τσοπ είχε υποστηρίξει πως πέθανε το παιδί του για να φύγει και να πάει σε άλλη ομάδα στο εξωτερικό…

Απαράδεκτα, και πρωτοφανή πράγματα…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected