Κατηγορίες
Super League 1

Ντέρμπι “αιωνίων” – Πιθανή η αναβολή!

73815399ba67e955eddda7c45cd6686e_LΈντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί το βράδυ της Παρασκευής (01/11) για πιθανή αναβολή του ντέρμπι της Λεωφόρου, αν η ΕΛ.ΑΣ. επικαλεστεί ανεπαρκής δυνάμεις για την τήρηση της τάξης στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Μετά τη δολοφονία των δυο μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο αναπτύχθηκε έντονη φημολογία περί αναβολής του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό το βράδυ του Σαββάτου (02/11) στη Λεωφόρο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν αποκλείεται οι ιθύνοντες της Αστυνομίας να ζητήσουν τη μετάθεση του αγώνα σε περίπτωση που δεν έχουν επαρκείς δυνάμεις για να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν συμφωνηθεί να ισχύσουν στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Για την ώρα, δεν έχει γίνει καμία νύξη προς την Super League και τον Παναθηναϊκό, που ως γηπεδούχος έχει την ευθύνη της διεξαγωγής του ματς μαζί με τη διοργανώτρια αρχή και την ΕΛ.ΑΣ., δεν αποκλείεται όμως στην τελευταία σύσκεψη να υπάρξει τέτοια πρόταση. Αυτή θα γίνει το πρωί του Σαββάτου (02/11) και αν η αστυνομία ζητήσει τη μετάθεση του αγώνα, τότε το αίτημά της δύσκολα δεν θα γίνει αποδεκτό από τη λίγκα.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected