Κατηγορίες
Football League

Ηρακλής – Ανακοίνωση για τις αποκαλύψεις

e996b6d5a736cc93a1cb4d256793c89f_LΣτους ισχυρισμούς παράγοντα της Νίκης Βόλου περί στημένου αγώνα με τον Ηρακλή απάντησε η διοίκηση του Γηραιού, καλώντας να δώσει ονόματα και στοιχεία στη δημοσιότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με τις χθεσινοβραδινές καταγγελίες που δημοσιοποιήθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΙ» προκαλούμε τον κύριο Θωμαΐδη και τον καταγγέλλοντα να δημοσιοποιήσουν σήμερα όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τις καταγγελίες καθώς επίσης και να δημοσιοποιήσουν σήμερα τα ονόματα των παικτών της ομάδας μας που συμμετείχαν πέρυσι στην καταγγελλόμενη ενέργεια άλλως θα είναι και αυτοί κοινοί συκοφάντες.

Επίσης δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα μας, χωρίς στοιχεία και αποδείξεις μόνο και μόνο με τα λεγόμενα κάποιου νυν ή πρώην παράγοντα της Νίκης Βόλου.

Τέλος να υπενθυμίσουμε σε όλους τους «φίλους» μας ότι η ομάδα μας θα επιτύχει τον πρωταρχικό στόχο της, δηλαδή την άνοδο της στην SuperLeague, και να σημειώσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΠΑΕ Ηρακλής θα βοηθήσει με κάθε τρόπο την δικαστική διαδικασία ώστε να λάμψει η αλήθεια και να μην μείνει η παραμικρή σκιά στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Ηρακλής επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα και ένδικο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων της».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected