Κατηγορίες
Football League

ΕΠΟ – Διαστάσεις παίρνει η έφοδος του…Ράμπο!

κατάλογοςΜέχρι και σε κατάσχεση του σέρβερ προχώρησαν οι 4 εισαγγελείς που έκαναν την έφοδο στην ΕΠΟ. Επί 7 ώρες έψαχναν έγγραφα στο Γουδή και σε αποθήκη της οδού Φυλής.

Στην έρευνα μετείχαν ο ο προϊστάμενος της αθλητικής εισαγγελίας Χάρης Λακαφώσης, ο αθλητικός εισαγγελέας και αναπληρωτής πρόεδρος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής της ΓΓΑ Αριστείδης Κορέας και αντιεισαγγελείς Χαράλαμπος Μασταραντωνάκης, Γιώργος Στεφανάτος. Μάλιστα πέραν του θέματος των πλαστών ενημεροτήτων, η τηλεοπτική “Δίκη στον Σκάϊ” αποκάλυψε ότι η εισαγγελία προτίθεται να ερευνήσει και το θέμα της έκδοσης των επαγγελματικών δελτίων ποδοσφαιριστών.
Η ΕΠΟ έστειλε την υπόθεση στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο και επέβαλε ποινή υποβιβασμού στις ομάδες Αναγέννηση Καρδίτσας, Ιωνικός, Εθνικός, Τρίκαλα, Παναιγιάλειος, Εορδαϊκός, Αίαντας Σαλαμίνας, Ασπρόπυργος, Κόρινθος και Χερσόνησος.Από το τμήμα έκδοσης δελτίων απολύθηκε ο υπάλληλος Ανδρέας Καραγκιόζης, ο οποίος έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της ΕΠΟ, ενώ ο πρόεδρος της ΕΙΜ -που ήταν επιφορτισμένη για τον έλεγχο νομιμότητας των δελτίων- Θόδωρος Κουρίδης παραιτήθηκε στις 11 Ιουλίου 2011 επικαλούμενος «ιδιωτικούς λόγους». Όταν μάλιστα του ζητήθηκε συνέντευξη, φέρεται να δήλωσε «Ούτε θέλω να πάω φυλακή ούτε να στείλω κάποιους άλλους…»

Στην ομοσπονδία βρέθηκαν και δύο εισαγγελείς από την οικονομική εισαγγελία, Mαστραντωνάκης και Στεφανάτος, για την υπόθεση με την «κάρτα υγείας», την οποία η ΕΠΟ πλήρωνε χωρίς να μπορεί να ενεργοποιήσει και τώρα βρίσκεται στα δικαστήρια με την ανάδοχο εταιρεία.

Επίσης, από την «έφοδο» πληροφορίες αναφέρουν ότι κατασχέθηκε ο σέρβερ με τον σκληρό δίσκο, έγινε έλεγχος στη μηχανογράφηση και στα γραφεία της ΕΠΟ στην οδό Φυλής, που λειτουργούν ως αποθήκη.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected