Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – ΑΕ Χαρίεσσας 3-1

DSCN8994Την πολύτιμη νίκη που τον διατηρεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πέτυχε ο Φίλιππος Μελίκης, στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας. Η ομάδα του Κώστα Παυλόπουλου επικράτησε της ΑΕ Χαρίεσσας με 3-1, έχοντας πολύ καλή απόδοση κυρίως στο δεύτερο μέρος, όταν και έφτασε στο 3-0 με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Οι “κιτρινόμαυροι” του Δημήτρη Χαλκιά είχαν καλή αμυντική λειτουργία στο πρώτο μέρος, δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο στο διάστημα αυτό και δέχτηκαν το γκολ με πέναλτι, για το οποίο διαμαρτηρήθηκαν έντονα στον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Βρέσκα.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο οποίος νίκησε από τα 11 βήματα τον Δημήτρη Αντιφάκο. Ο ρυθμός μέχρι την ανάπαυλα παρέμεινε ο ίδιος, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση, χωρίς ωστόσο να δημιουγήσουν τη μεγάλη φάση στα καρέ του Ιωακειμίδη. Εντούτοις ο Φίλιππος κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, με τον Τσιούπρο να δέχεται την ωραία πάσα του Πέτγαζλη και με πλασέ νίκησε τον πορτιέρο της ΑΕΧ.

Το υπέρ τους 2-0, παρά τη μέτρια απόδοση, έδινε άλλον…αέρα στους “ερυθρολεύκους”, οι οποίοι εμφάνισαν διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος. Σ’ αυτό βοήθησε ομολογουμένως και το ρίσκο που πήραν οι “κιτρινόμαυροι”, οι οποίοι ήταν αναγκασμένοι εκ των πραγμάτων να αναζητήσουν το γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Ωστόσο το τέρμα ήρθε για τους γηπεδούχους, με σκόρερ και πάλι τον Παπαδόπουλο, ο οποίος πέτυχε το τέταρτο προσωπικό στο πρωτάθλημα. Το 3-0 πλέον, με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, αποτελούσε μεγάλο αβαντάζ για τους γηπεδούχους και αντίστοιχα μία δύσκολη κατάσταση για την ΑΕ Χαρίεσσας, που δεν είχε πολλά περιθώρια να αντιδράσει.

Εντούτοις, κατάφερε στο 7οο λεπτό να μειώσει το σκορ με το πρώτο τέρμα του Δημήτρη Κατσουγιαννόπουλου στο πρωτάθλημα και ρίσκαρε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια, παίζοντας επιθετικά. Στο 83′ ο Βασίλης Καρασαρίδης έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει ακόμη περισσότερο για την ομάδα του σημαδεύοντας το δοκάρι του Ιωακειμίδη, ενώ και ο Φίλιππος με τη σειρά του δεν θα καταφέρει να διευρύνει το σκορ, με τον Μπούφι να αποτυγχάνει από πολύ κοντά να νικήσει τον Αντιφάκο.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Λιόλιο.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Ιωακειμίδης, Ζέρης, Χαραλαμπίδης, Κακαγιάννης, Καραγκιζόπουλος, Τενεκετζή, Μπούφι, Παπαδόπουλος (80′ Μπιτόπουλος), Τεγούσης (90+1′ Ντόβας), Τσιούπρος, Πέτγαζλης (85′ Τσάκαλος)

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Φωτιάδης (75′ Σταυρίδης), Τσίπης, Λέσκας, Θεοδωρόπουλος, Κατσουγιαννόπουλος, Στογιάννης (53′ Τόσκα), Σιδηρόπουλος (56′ Ιωαννίδης), Καρασαρίδης Β., Καρασαρίδης Δ., Κελεσίδης

*Η νίκη του Φίλιππου Μελίκης, όπως μας ζήτησαν οι ιθύνοντες να αναφέρουμε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, αφιερώνεται στην μνήμη του πατέρα του προέδρου της ομάδας, Γιάννη Ζεϊμπέκη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Για το Imathia Sports News, Βασίλης Τζίμος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected