Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-6

Ξεπέρασε τα 50 τέρματα σε 10 αγώνες η εντυπωσιακή ομάδα της Αλεξάνδρειας, πετυχαίνοντας έξι σήμερα στο γήπεδο της Μέσης, συνεχίζοντα το…κρεσέντο της με φόντο την κούπα του πρωταθλητή. Το σύνολο του Σάκη Παγγούρα επιβλήθηκε από το πρώτο λεπτό των “βυσσινί” και παρά την ψυχρολουσία του 7ου λεπτού και το ωραίο σε εκτέλεση γκολ του Φίλιππου, “γύρισε” πολύ γρήγορα το σκορ και με…ποικιλία στους σκόρερς πέτυχε την 10η νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιδράσουν και το τέρμα που πέτυχε ο Μπρέγκου στο 7ο λεπτό, αποδείχθηκε προσωρινό. Η εκτέλεση φάουλ του Μιχάλη Γιάννου έφερε τη μπάλα στα καρέ του Θεοδώρου και ο πρώτος σκόρερ του φετινού Φίλιππου πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους, στέλνοντας τη μπάλα στο “Γ” της εστίας των φιλοξενούμενων.

Οι “ασπρόμαυροι” αντέδρασαν άμεσα, πήραν τα ηνία του αγώνα και με συνεχές pressing σε όλες τις γραμμές, έφταναν εύκολα στα καρέ του Θεοδωρίδη. Παρόλα αυτά χρειάστηκε μία κακή εκτίμηση του πορτιέρο του Φιλίππου για να έρθει η ισοφάριση, όταν στο 27′ ο Πατατούκας γέμισε από τα δεξιά και η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα, όπου και κατέληξε για να γίνει το 1-1 πριν βγει το μισάωρο της αναμέτησης. Επτά λεπτά αργότερα ήρθε και η ανατροπή για τον “δικέφαλο”, με τον Γιώργο Μπουκλά αυτή τη φορά, ο οποίος κατέβασε ωραία τη μπάλα μετά το κόρνερ του Γιώργου Κίτσα και με εύστοχο πλασέ νίκησε τον Γιάννη Θεοδωρίδη.

Στην επόμενη φάση ουσιαστικά ήρθε και το τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενους (38′), με “θύτη” αυτή τη φορά τον πρώτο σκόρερ της φετινής Α1, Γιώργο Κίτσα, ο οποίος ευστόχησε στο πέναλτι  το οποίο κέρδισε ο ίδιος λίγο πριν. Το τέρμα του επονομαζόμενου “Γκόγκιτς” δεν ήταν το τελευταίο για το πρώτο μέρος, καθώς στο 45′ έγινε η φάση του αγώνα, με τους “ασπρόμαυρους” να…κρύβουν τη μπάλα και ο Χρήστος Ζωγράφος με πλασέ κάνει το 1-4, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τέρμα για τους φιλοξενούμενους και μάλιστα με τον μέχρι πρότινος “βυσσινί” Νίκο Δημοσθένους, ο οποίος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μέσα στη μεγάλη περιοχή και σκόραρε απέναντι στον Φίλιππο, τη φανέλα του οποίου φόρεσε επί μία τετραετία. Το τελικό 1-6 πέτυχε ο Γιώργος Κίτσας στο 69′, φτάνοντας τα 20 στις δέκα πρώτες αγωνιστικές, βάζοντας πλώρη για το “Χρυσό Παπούτσι” της Α1 Ερασιτεχνικής.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Μουρατίδης, Τζιβάρας, Γκατζίδης, Γιάννου, Παππάς, Βοργιατζίδης, Αμοιρίδης (65′ Γκατζούφας), Ρόκκο (46′ Καρασαββίδης), Μπρέγκου (75′ Μυλωνάς), Δημούλτσης

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  : Θεοδώρου Κ., Μπουκλάς Γ. (46′ Κίτσας Θ.), Νουσιόπουλος, Ζωγράφος, Κίτσας Σ., Κίτσας Π., Κίτσας Γ. (75′ Στεργιόπουλος, Τζέπης (60′ Θεοδώρου Κυρ.), Πατατούκας, Λαδάς, Δημοσθένους

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected