Κατηγορίες
Super League 1

Πλατανιάς – Απόλλων Σμύρνης 2-0

dcba16e08560ddca77251f943c0b1fb5_LΤην πρώτη εντός έδρας νίκη του πανηγύρισε ο Πλατανιάς, που επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι «ερυθρόλευκοι» για πρώτη φορά φέτος κατάφεραν να προηγηθούν στα Χανιά και να κρατήσουν το προβάδισμα ως το τέλος του αγώνα, αποφεύγοντας τα λάθη στην άμυνα, με το ντεμπούτο του Αναστόπουλου στον πάγκο να συνδυάζεται με νίκη. Ο Απόλλων για ένα ακόμη παιχνίδι προβλημάτισε με την απόδοσή του, αν και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες. Ο Γουνδουλάκης στο 43’ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 62’ ο Κάταϊ έκανε το 2-0.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο, με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 43’ ο Πλατανιάς κέρδισε πέναλτι σε κράτημα του Τσεμπερίδη στον Αγκιλέρα. Ο Γονυδουλάκης ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Τζόρβα να αποκρούει αρχικά, αλλά στη συνέχεια ο έμπειρος άσος με πλασέ έκανε το 1-0. Στο δεύτερο ο Απόλλων προσπάθησε να απαντήσει, αλλά σε μια αντεπίθεση, ο Κάταϊ με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση πέτυχε το 2-0. Στη συνέχεια η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πίεσε για το γκολ που θα του έδινε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς, ωστόσο ο Γιωργαλλίδης επενέβη όποτε χρειάστηκε. Στο 90+3′ ο Τόρες είχε δοκάρι για τον Πλατανιά.

Πλατανιάς : Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Ραφαέλ, Φάισκα, Φερναντέζ, Αγκιλέρα, Τέτε, Μπέλιτς (60’ Σιώπης), Κάταϊ (89’ Στόλερ), Γουνδουλάκης (84’ Πόποβιτς), Τόρες

Απόλλων Σμύρνης : Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Διαμάντης (46’ Παντελιάδης), Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Τσεμπερίδης (56’ Μίνγκας), Κόρμπος, Καμαρά, Γκουέλα, Μπλάζεκ (65’ Τσιλιγκίρης), Φαρινόλα

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected