Football League

Γλυφάδα – Βύζας Μεγάρων (3-1) Σκόρερ ο Νατσούρας!

14f85f02c0f7b592403e7ee15e020d5b_LΙστορία έγραψε τη Δευτέρα η Γλυφάδα με την νίκη που πέτυχε επί του Βύζαντα Μεγάρων με 3-1.

Κι αυτό γιατί ήταν το πρώτο τρίποντο της ομάδας των νοτίων προαστίων στη δεύτερη κατηγορία. Το τελικό αποτέλεσμα πάντως μόνο εύκολα δεν ήρθε καθώς οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 21′ μετά από ένα μακρινό σουτ του Σταμόγιαννου.

Όμως η Γλυφάδα είχε τις απαντήσεις στην επανάληψη. Καθοριστικό ρόλο για την ανατροπή έπαιξε το γρήγορο γκολ του Νατσούρα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πορτίγια. Στο 63′ ο Σμυρλής πήρε το… ριμπάουντ μετά το σουτ του Σονγκό και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λούκιτς. Το τελικό 3-1 έγραψε με σουτ εκτός περιοχής ο Πορτίγια.

Γλυφάδα : Κοτταράς, Νικολιάς (73′ Δημακάκος), Νατσούρας, Γκέζος, Μοντέστε, Σκόνδρας, Σααβέντρα (12′ Γαλανόπουλος), Πορτίγια, Καμινιώτης, Μπάρος (46′ Σμυρλής), Σονγκό

Βύζας Μεγάρων : Λούκιτς, Μανδύλης, Γιάντριτς, Παπαευθυμίου, Μπελέρης, Ζάρκος, Αρναρέλης, Σταμόγιαννος, Αμπντουραχμάνι (74′ Μαζιώτης Ιερ.), Ταμπάκης (48′ Μαρίνης), Λέκκας (66′ Μεντί)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected