Κατηγορίες
Football League

Ηρακλής – Δόξα Δράμας (1-1) Για ένα ημίχρονο ο Γελαδάρης

6fdc48af6e79ed782e1e3daa8e751ee2_LΜακριά από νικηφόρο αποτέλεσμα έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ηρακλής, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο.

Οι Δραμινοί ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη ουσιαστική παρουσία τους στα καρέ του Χουάντερσον, όταν στο 29’ ο Ρούτσης εκτέλεσε το φάουλ και ο Κάσσος με δυνατή κεφαλιά από το ύψος της περιοχής, νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, σε ένα σημείο που ο «Γηραιός» πίεζε την εστία του Δαύκου.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου και τα κατάφεραν στην… εκπνοή με ένα εξαιρετικό τέρμα από τον Κυριάκο, ο οποίος στο 45’ με… κεραυνό έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «Γ» του Δαύκου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής είχε την καθολική υπεροχή της αναμέτρησης και προσπάθησε να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του πορτιέρο της Δόξας, αλλά δεν τα κατάφερε με τους Δραμινούς να μην δίνουν πολύ χώρο στους ποδοσφαιριστές του Όγιος. Έτσι, οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1 που δεν… βολεύει κανέναν από τους δύο στην προσπάθεια που κάνουν για να μπουν στις θέσεις των play offs.

Ηρακλής : Χουάντερσον, Λίμα, Μπριλάκης, Μπουκουβάλας, Κυριάκος, Ονουάτσι (64′ Ζάχορα), Πουρτουλίδης (62′ Γιάρολιμ), Ματσούκας, Τάι, Παπαστεριανός, Τσιλανίδης

Δόξα Δράμας : Δαύκος, Γελαδάρης (46′ Κυριακίδης), Κάσσος, Στόικος, Ρούτσης, Βλασόπουλος, Μιλένκοβιτς, Χιντατσέλι, Στεργιανός, Λιαπάκης, Ετόφ

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected