Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pre game της 11ης αγωνιστικής

preGAME_01Με συμπληρωμένο το 1/3 του πρωταθληματος, η Α1 Ερασιτεχνική συνεχίζεται το Σάββατο 16/11 με την 11η αγωνιστική, που περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στα 7 γήπεδα της ΕΠΣ Ημαθίας. Ο καιρός πλέον αρχίζει και παρουσιάζει χειμωνιάτικες…πινελιές και το μόνο σίγουρο είναι πως οι βροχερές μέρες αυτών των ημερών θα δυσκολέψει αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ας δούμε μία μίνι ανάλυση των αυριανών αγώνων, που για ακόμη μία αγωνιστική θα καλυφθούν LIVE από τους συνεργάτες του Imathia Sports News :

ΑΕ Χαρίεσσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, με το εντυπωσιακό…ράλι και τις δέκα νίκες σε ισάριθμα ματς, μεταβαίνει στην Χαρίεσσα για να τεθεί αντιμέτωπος με τους «κιτρινόμαυρους» του Δημήτρη Χαλκιά. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα, εκτός των 30 βαθμών που έχει συγκεντρώσει στα μέχρι στιγμής ματς, έχει ήδη ξεπεράσει τα 50 γκολ, βάζοντας πλώρη για τριψήφιο αριθμό στο φετινό πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση, παρά το ξεκάθαρο φαβορί, αναμένεται αρκετά ενδιαφέρουσα, καθώς οι φιλοξενούμενοι θα έχουν αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να αγωνιστούν ανοιχτά με στόχο να πάρουν ότι καλύτερο από το συγκεκριμένο ματς.

Εθνικός Κλειδιού – Φίλιππος Μελίκης : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και στο Κλειδί, με τον Εθνικό να υποδέχεται τον ανεβασμένο τις τελευταίες αγωνιστικές Φίλιππο Μελίκης. Η εκτός έδρας νίκη στη Νικομήδεια αναπτέρωσε το ηθικό των «κυανολεύκων», με τον Βασίλη Βαμβακίδη να ελπίζει σε αρκετές επιστροφές παικτών ενόψει του δύσκολου αυριανού αγώνα. «Γρίφος» αποτελεί η κατάσταση στην οποία θα είναι ο αγωνιστικός χώρος, που έχει επιβαρυνθεί αρκετά από τη βροχή το τελευταίο διάστημα. Οι φιλοξενούμενοι, που προέρχονται από ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών, μεταβαίνουν στην Ανατολική Ημαθία με στόχο να διατηρηθούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και την πολύ καλή επιθετική τους λειτουργία. Ας θυμηθούμε στιγμιότυπα από τον αντίστοιχο περσινό αγώνα (10/1/2013) :

Ατρόμητος Διαβατού – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Το πιο αμφίρροπο ίσως παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής διεξάγεται αύριο στο γήπεδο του Διαβατού. Το σύνολο του Μάκη Γιαννόπουλου υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο, σε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ ανεβασμένες το τελευταίο διάστημα ομάδες. Οι “κυανόλευκοι”, έχοντας κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση επικράτησαν του Αχιλλέα στο γήπεδο του Νεοκάστρου, ενώ ο Γιώργος Ντάμτσιος ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του στην ευρεία σε έκταση νίκη επί του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου στο γήπεδο των Τρικάλων. Αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, που καιρού επιτρέποντος, θα γίνει πόλος έλξης για για τον κόσμο. Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από τον περσινό αγώνα, στον οποίο επικράτησαν οι “κυανόλευκοι” (10/10/2012) :

Αχιλλέας Νάουσας – Νέα Γενεά Νικομήδειας : Επιστροφή στο Γιαννακοχώρι για τον Αχιλλέα Νάουσας, που συνεχίζει τις υψηλές…πτήσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη υποδέχεται την ουραγό Νέα Γενεά Νικομήδειας και έχει την ευκαιρία, ανάλογα τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της, να μείνει μόνη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα. Η νεοφώτιστη ομάδα από την άλλη πλευρά, βρίσκεται πλέον με την “πλάτη στον τοίχο” και κάθε αγώνας από εδώ και στο εξής, αποτελεί “τελικό” για την ομάδα του κ. Τουρατζίδη.

Άτλας Ζερβοχωρίου – Αχιλλέας Νεοκάστρου : Η φετινή παρουσία των δύο ομάδων έχει εκπλήξει ευχάριστα και δυσάρεστα αντίστοιχα. Το σύνολο του Κώστα Κατσώνη, που παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστο, παρουσιάζει εξαιρετική σταθερότητα, εντυπωσιακή επιθετική λειτουργία και θεωρείται το φαβορί στην αυριανή αναμέτρηση, με αντίπαλο τον…παραπαίοντα Αχιλλέα, που εκτός των συνεχόμενων αλλαγών προπονητών, έχει να αντιμετωπίσει τις σημαντικές απουσίες αλλά και την πολύ κακή ψυχολογία εξαιτίας των τελευταίων αποτελεσμάτων. Το θετικό είναι πως επιστρέφει ο Δημήτρης Σίμος, που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ απών για ακόμη ένα παιχνίδι θα είναι ο αρχηγός Γιάννης Βαλδήρ. Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με σχετική τους ανακοίνωση, κάλεσαν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο.

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Καψόχωρας : Τους τρεις πολύτιμους βαθμούς παίρνει χωρίς αγώνα η ΑΕΚ, που με τη νίκη της αυτή φτάνει τους 19 βαθμούς και παραμένει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς οι ομάδες στις παραπάνω θέσεις έχουν απόσταση τεσσάρων βαθμών

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Φίλιππος Μέσης : Μία αναμέτρηση με φόντο την…γρήγορη σωτηρία, διεξάγεται αύριο στο γήπεδο του Παλαιού Σκυλιτσίου. Η ομάδα του Γιάννη Νούσιου, που προέρχεται από την ήττα με 3-0 στην έδρα των Τρικάλων, θα επιδιώξει την επιστροφή στις επιτυχίες με αντίπαλο τους “βυσσινί”, που την περασμένη αγωνιστική αντιμετώπισαν τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, με τους δύο προπονητές να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει της αυριανής “μάχης”. Δείτε στιγμιότυπα από το φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων (07/08/2013) :

Νηρέας Βέροιας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Κάθε παιχνίδι πλέον για τις δύο ομάδες είναι ιδιαίτερα σημαντικό και το αυριανό στο γήπεδο της Μέσης, αποκτά ξεχωριστή σημασία για αμφότερους. Το συγκρότημα του Γερμανού Σιαφαρίκα, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, έχουν ανάγκη τους βαθμούς στο αυριανό ματς, υποδεχόμενοι τους “πράσινους” του Σάκη Παπαδίνα που έχουν εμφανώς καλύτερο πρόσωπο στις τελευταίες αναμετρήσεις και παρά το δύσκολο πρόγραμμα, παρουσίασαν πολύ καλά στοιχεία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους και αναμένεται ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι στο βαρύ, μετά τη συνεχή νεροποντή, γήπεδο της Μέσης.

Ας δούμε το πρόγραμμα των 7 αναμετρήσεων του Σάββατου 16/11, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 :

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Καψόχωρας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Αχιλλέας Νεοκάστρου

Νηρέας Βέροιας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

 Ατρόμητος Διαβατού – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

 Αχιλλέας Νάουσας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Φίλιππος Μέσης

 Εθνικός Κλειδιού – Φίλιππος Μελίκης

ΑΕ Χαρίεσσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Η συνολική εικόνα της κατηγορίας εδώ

 *Αναγνώστες του Imathia Sports News μας ανέφεραν πως κατά καιρούς γίνεται ειρωνικός σχολιασμός από “συναδέλφους” σχετικά με δραστηριότητες του site μας και μάλιστα γίνεται λόγος και για “αντιγραφή” των συνεργατών μας από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης. Εμείς όπως πράττουμε καθημερινά, δεν ασχολούμαστε με κάθε λογής αναφορές στη δουλειά μας, πόσο μάλλον από συναδέλφους που έχουν πολύ πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς. Το αν γίνεται αντιγραφή ή όχι αυτό το κρίνει ο κόσμος. Οι αναγνώστες είναι οι απόλυτοι κριτές της δουλειάς μας και μόνο σ’ αυτούς έχουμε δικαίωμα να δίνουμε λόγο. Φαίνεται πως η κατακόρυφη άνοδος του Imathia Sports News, η προσθήκη συνεργατών με αμείωτη ένταση και η επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε περισσότερα μέσα (και μάλιστα σύντομα σε ακόμη ένα…), δημιουργεί πρόβλημα “αστάθειας” στην περιοχή μας. Εμείς απλά κοιτάμε τα του οίκου μας, ποτέ δεν ασχολούμαστε με τον διπλανό μας και όπως όλοι οι αναγνώστες μας γνωρίζουν πολύ καλά, ποτέ δεν αναφερθήκαμε στο τι κάνουν οι άλλοι…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected