Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Φίλιππος Μελίκης 0-1

Σε ένα παιχνίδι που όποιος έβαζε τέρμα θα κέρδιζε το παιχνίδι, ο Φίλιππος Μελίκης κατάφερε να…αποδράσει με το “διπλό” από το γήπεδο του Κλειδιού και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μειώνοντας τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στους έξι βαθμούς. Το σύνολο του Κώστα Παυλόπουλου αξιοποίησε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, πήρε το τέταρτο σερί “ροζ φύλλο”.

Η ομάδα του Βασίλη Βαμβακίδη εμφάνισε και πάλι στοιχεία σαφής βελτίωσης στο παιχνίδι της, πάλεψε στον αγώνα αλλά τα…χαλούσε λίγο πριν την μεγάλη περιοχή του Σωτήρη Ιωακειμίδη. Σ’ αυτό βέβαια έπαιξε σημαντικό ρόλο το σωστό “διάβασμα” του αντιπάλου από το τεχνικό επιτελείο των “ερυθρολεύκων”, κλείνοντας σωστά τους διαδρόμους και με πίεση ψηλά, δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας από πλευράς “κυανολεύκων”.

Οι γηπεδούχοι, που αγωνίστηκαν χωρίς τον MVP της προηγούμενης αγωνιστικής Κώστα Φιρινίδη, προσπάθησαν από το πρώτο λεπτό να δώσουν τον δικό τους ρυθμό στον αγώνα, χωρίς όμως να δημιουργείται η μεγάλη φάση στα “ερυθρόλευκα” καρέ. Οι φιλοξενούμενοι ήλεγχαν τον αγώνα, χωρίς επίσης τις σοβαρές προϋποθέσεις για να απειλήσουν την εστία του Λεφάκη.

Η μέτρια εικόνα του αγώνα συνεχίστηκε και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, με τον Φίλιππο όμως να είναι ισχνά καλύτερος πλέον και με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Σε μία οργανωμένη επίθεση στο 68′ ο Τεγούσης έκανε μία ωραία σέντρα από αριστερά, ο Λεφάκης απέκρουσε προς στιγμή αλλά ο επερχόμενος Πέτγαζλης βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με πλασέ άνοιξε το σκορ μέσα στους έξαλλους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του.

Το τέρμα αυτό ήταν το πλέον καθοριστικό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στη συνέχεια πρόσεξαν περισσότερο τα μετόπεισθεν. Ο τεχνικός των γηπεδούχων πέρασε στον αγώνα τον Κακατάσιο, προσπαθώντας να δώσει πνοή στον μεσοεπιθετικό τομέα, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στη ροή της αναμέτρησης και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την 8η νίκη τους στο πρωτάθλημα και τους γηπεδούχους να προβληματίζονται για την τέταρτη ήττα και την παραμονή τους στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μαρόπουλος.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Λεφάκης, Ποιμενίδης, Βαρδαλής, Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Κεχαγιάς, Καϊμακαμίδης Α. (70′ Κακατάτσιος), Καϊμακαμίδης Τ., Καλυβιώτης Δ., Κιρκιλιανίδης, Σερέτης.

Φίλιππος Μελίκης : Ιωακειμίδης, Καραγκιζόπουλος, Χαραλαμπίδης, Ζέρης, Κακαγιάννης, Τενεκετζή, Μπούφι, Παπαδόπουλος (70′ Μπιτόπουλος), Τεγούσης (88′ Τσάκαλος), Πέτγαζλης (79′ Τάτσης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected