Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Γ Εθνική / Τοπικά

Λαμία – Ολυμπιακός Κ20 2-2

Lamia filiko fix new_610x400Υπό το φως των προβολέων ο ΠΑΣ Λαμία 1964 πραγματοποίησε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού.

Έγινε ένα ωραίο και γεμάτο παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Το τελικό σκορ ήταν 2-2. Οι γηπεδούχοι μάλιστα προηγήθηκαν με 2-0 για να ισοφαρίσουν στο τέλος οι “ερυθρόλευκοι”. Το σκορ άνοιξε στο 10΄ ο Ζλατκόφσκι για την Λαμία και στο 20΄ ο Διαμαντίδης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Για τους φιλοξενούμενους ο Ρέντζης έκανε το 2-1 στο 31′, ενώ στο 87΄ ο Σαλιάκας διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο Περικλής Αμανατίδης χρησιμοποίησε στο φιλικό τους εξής παίκτες: Φιρινίδης, Σκόρδας, Κοντοχρήστος, Μκρτσιάν, Παπαδήμας, Τσαμαδιάς, Μαλισσόβας, Ζλατκόφσκι, Ταμάμης, Διαμαντίδης, Αντωνίου. Αγωνίστηκαν επίσης: Παπαστεργίου, Πάνος, Κουτρομάνος, Κοντογεώργος, Παπανικολάου, Κόλεφ, Καραπέτσας, Μιχαήλ, Τσιλίγκος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα πλαίσια του φιλικού παιχνιδιού που έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ της πόλης ο ΠΑΣ Λαμία 1964, έγινε και η απονομή του τροπαίου για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής από την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας και τον Πρόεδρο Δημήτρη Κουτρουμάνο εκ μέρους της ΕΠΟ.

*mikriliga.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected