Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Το pre game του 2ου ομίλου

μπαλα33Τέλος πρώτου γύρου και στον δεύτερο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με την 11η αγωνιστική να δεσπόζει στο πρόγραμμα της Κυριακής 24/11. Οι δύο πρωτοπόροι του ομίλου έχουν αποκτήσει σαφές προβάδισμα όσον αφορά την υπόθεση άνοδο, ενώ με αρκετό…σασπένς αναμένεται η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στην κατώτερη κατηγορία.

Ο πρωτοπόρος ΑΣ Ειρηνούπολης, που κατέχει τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων στην κατηγορία, μεταβαίνει στα Μονόσπιτα όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Ελπίδα, που πλέον στοχεύει στο καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Ο δεύτερος της βαθμολογίας ΓΑΣ Ροδοχωρίου αγωνίζεται επίσης εκτός και συγκεκριμένα στην Παναγιωπούλα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Νάουσας. Η Θύελλα Στενημάχου, μετά την ήττα στη Λυκογιάννη που την απομάκρυνε από τις δύο προνομιούχες θέσεις, μεταβαίνει στο ΕΑΚ Μακροχωρίου, όπου θα αντιμετωπίσει την ουραγό Ακαδημία Βέροιας, για την οποία κάθε βαθμός στο πρωτάθλημα είναι πλέον πολύτιμος.

Όσον αφορά τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία, ο ΓΑΣ Κοπανού υποδέχεται στην έδρα του τον Απόλλων Λυκογιάννης, που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα την προηγούμενη αγωνιστική, νικώντας τη Θύελλα Στενημάχου. Σημαντική η αναμέτρηση και για τον Μακεδόνα Βέροιας, που υποδέχεται στο Λαζοχώρι την εξαιρετική φέτος Δόξα Νάουσας, ενώ μία αναμέτρηση με πολλά γκολ αναμένεται στην Επισκοπή, όπου Κεραυνός και ΑΕΠ Βέροιας θα αγωνιστούν χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό άγχος.

Ας δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της αυριανής 11ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 10.30πμ :

Ακαδημία Βέροιας – Θύελλα Στενημάχου

ΓΑΣ Κοπανού – Απόλλων Λυκογιάννης

Μακεδόνας Βέροιας – Δόξα Νάουσας

Ελπίδα Μονοσπίτων – ΑΣ Ειρηνούπολης

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕΠ Βέροιας

Ολυμπιακός Νάουσας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected