Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Β Ερασιτεχνική – Το pre game της 10ης αγωνιστικής

μπαλα21Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου και η Β Ερασιτεχνική συνεχίζεται με τη 10η αγωνιστική του προγράμματος. Οι αμφίρροπες αναμετρήσεις και τα απρόβλεπτα αποτελέσματα κάθε Κυριακής, έχουν αναγάγει το φετινό πρωτάθλημα σε μία…κούρσα με αβέβαιο τερματισμό, καθώς εκτός των έξι θέσεων που οδηγούν στην Α2 Ερασιτεχνική, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ούτε καν τον πρωταθλητή!

Μεγάλη ευκαιρία στην αυριανή 10η στροφή της τρίτης τη τάξει κατηγορίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας έχει ο ΑΣ Πατρίδας, που υποδέχεται στην έδρα του την Ακαδημία Μακροχωρίου και με νίκη προσπερνά στην πρώτη θέση τη Δόξα Λιανοβεργίου που έχει ρεπό. Ο Μακεδονικός Πλατάνου, που δείχνει σταδιακά να βρίσκει τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο, υποδέχεται την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, στο γειτονικό ντέρμπι του Ρουμλουκιού. Ο Ηρακλής Γεωργιανών, που υπέστη την πιο βαριά του ήττα την περασμένη αγωνιστική, μεταβαίνει στη Μαρίνα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα που μετρά ένα σερί τεσσάρων αήττητων αγώνων.

Σημαντικό παιχνίδι και σε Βεργίνα και Σφηκιά, όπου ΜΑΣ και ΑΕ υποδέχονται τους Ερμή Τριλόφου και Εθνικό Ράχης αντίστοιχα, στις μάχες για τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών και το πλασάρισμα στις έξι προνομιούχες θέσεις. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 :

Μακεδονικός Επισκοπής – ΑΕ Κυδωνέας

ΑΕ Σφηκιάς – Εθνικός Ράχης

Μακεδονικός Πλατάνου – Ποντιακή Νεολαία Άραχου

ΑΟ Μαρίνας – Ηρακλής Γεωργιανών

ΑΣ Πατρίδας – Ακαδημία Μακροχωρίου

ΜΑΣ Βεργίνα – Ερμής Τριλόφου

Ρεπό : Δόξα Λιανοβεργίου

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Β Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected