Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νεοκάστρου – ΑΕ Καψόχωρας 3-2

CIMG8003Και…εγέννετο φως! Ο Αχιλλέας Νεοκάστρου, μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες, κατάφερε να πάρει το “ροζ φύλλο” αγώνα και μάλιστα κόντρα σε μία από τις πολύ καλές ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής. Η ομάδα του Αντώνη Νησελίτη, έχοντας σε πολύ καλή μέρα όλους σχεδόν τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, έβγαλε…ψυχή στο γήπεδο και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Οι ελάχιστοι θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο του Νεοκάστρου (δεν ξεπερνούσαν τους 30) απόλαυσαν θέαμα και δυνατές μονομαχίες, ενώ εκτός από τα πέντε τέρματα που επιτεύχθηκαν (όλα στο δεύτερο μέρος!), η διακύμανση του σκορ ήταν άκρως δραματική. Ιδιαίτερα ανήσυχος από πολύ νωρίς ο πρόεδρος των γηπεδούχων, Στέργιος Μπούθας, ο οποίος επαναλάμβανε συνεχώς το πόσο σημαντική ήταν η χθεσινή αναμέτρηση.

Και όπως αποδείχθηκε στον αγωνιστικό χώρο, το ίδιο πίστεψαν και οι παίκτες του! Μάλιστα, ήταν τέτοιο το πάθος των παικτών που δεν ήταν λίγες οι φορές που οι φωνές μεταξύ τους έδιναν και έπαιρναν, ενώ πολύ έντονοι ήταν οι πανηγυρισμοί τόσο στα γκολ όσο και μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Παρασίου.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Χρήστου Τερζίδη εμφανίστηκε κατώτερη του αναμενομένου και παρά το γεγονός πως πριν την αναμέτρηση θεωρούνταν το φαβορί της αναμέτρησης, εντούτοις αυτό το δεν το επιβεβαίωσε στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να είχαν απάντηση στα γκολ των γηπεδούχων, προδόθηκαν όμως από την αμυντική λειτουργία και παρά το γεγονός πως κατάφεραν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Διτσόλα, εντούτοις ο χρόνος που απέμενε για να αντιδράσουν ήταν ελάχιστος.

Λεπτό προς λεπτό

3′ Εκτέλεση φάουλ του Διτσόλα, ο Σίμος στην κατάλληλη θέση μπροστά από το τέρμα διώχνει σε κόρνερ.

6′ Εκτέλεση κόρνερ του Καλφούντζου, ο Σίμος στο δεύτερο δοκάρι πασάρει παράλληλα στον Τεπετό, σουτ με τη μία του τελευταίου, άουτ.

13′ Σουτ του Πιπιλιάρη από το ύψος της περιοχής, ο Δημόπουλος αποκρούει με υπερένταση, ο Κωστόπουλος στο ριμπάουντ δίνει δίπλα στον αμαρκάριστο Διτσόλα, σουτ του τελευταίου η μπάλα ψηλά άουτ.

18′ Ατομική ενέργεια του Τεπετού, σουτ στην κίνηση η μπάλα λίγο άουτ.

30′ Σέντρα του Γρηγοριάδη με στόχο τον Κωστόπουλο μέσα στην περιοχή, ο επιθετικός της Καψόχωρας “απογειώνεται” και με ανάποδο ψαλίδι στέλνει τη μπάλα άουτ.

34′ Διαδοχικές κόντρες στο ύψος της περιοχής, ο Κοτζαχρήστος επωφελείται, το σουτ όμως περνά άουτ.

49′ Πάσα του Ανδρίτσου στον Καλφούντζο, σουτ του τελευταίου λίγο άουτ.

52′ Δυνατό σουτ του Τεπετού εκτός περιοχής, η μπάλα άουτ.

55′ ΓΚΟΛ! Πολύ ωραία πάσα του Κατσιγιαννόπουλου στον Τεπετό, ο τελευταίος από το ύψος της μικρής περιοχής πλασάρει εύστοχα τον Καρασαββίδη (1-0).

61′ Σουτ του Διτσόλα με δύναμη, η μπάλα άουτ

70′ Κάθετη του Κατσιγιαννόπουλου στον Τεπετό, αυτός στην πλάτη της άμυνας και με ωραία κίνηση βγαίνει απέναντι στον Καρασαββίδη, το σουτ όμως που επιχειρεί περνά άουτ.

75′ ΓΚΟΛ! Ατομική ενέργεια του Κατσιγιαννόπουλου, πολύ ωραία κίνηση και εκτέλεση του επιθετικού του Αχιλλέα, 2-0

84′ ΓΚΟΛ! Πάσα του Διτσόλα στον Χαλβατζή, με τη μία αυτός στον επερχόμενο Κωστόπουλο, πλασέ του τελευταίου και 2-1 για τους “κοκκινόμαυρους”

85′ ΓΚΟΛ! Εντυπωσιακές διαδοχικές αποκρούσεις του Καρασαββίδη σε σουτ των Τεπετού και Κατσιγιαννόπουλου, ο τελευταίος όμως θα πάρει εκ νέου το ριμπάουντ και με πλασέ θα νικήσει τον έμπειρο τερματοφύλακα (3-1)

88′ ΓΚΟΛ! Εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Διτσόλα από τα 25 περίπου μέτρα, η μπάλα στη γωνία του Δημόπουλου (3-2).

90+2′ Εκτέλεση φάουλ του Καρασαββίδη από το κέντρο του γηπέδου, στο…συνοθύλευμα παικτών μέσα στην περιοχή, θα πεταχτεί ο Σίμος και θα διώξει σωτήρια σε κόρνερ.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Παυλίδη και Αργυρίου.

Κίτρινές κάρτες : 25′ Πήχας, 59′ Φασίδης / 44′ Χαλβατζής, 56′ Πιπιλιάρης

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δημόπουλος, Τσάκαλος (35′ Κατσιγιαννόπουλος), Αράπος, Πήχας, Φασίδης, Σίμος, Κοτζαχρήστος, Ανδρίτσος, Τοπαλίδης, Καλφούντζος (79′ Καφές), Τεπετός

ΑΕ Καψόχωρας : Καρασαββίδης, Κωτούλας, Γρηγοριάδης, Μαγγανάρης, Τόζογλου (75′ Σωτηρόπουλος), Μόσχος, Πιπιλιάρης, Μπενίσκος (54′ Σταμούλης), Διτσόλας, Χαλβατζής, Κωστόπουλος

Για το Imathia Sports News, Ειρήνη Σωτηρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected