Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Άτλας Ζερβοχωρίου 3-1

1476202_588246391243307_1556766442_nΠραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων επιβλήθηκε με 3-1 του Άτλα Ζερβοχωρίου, που την ίδια ώρα έκανε τη χειρότερη του παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου φαίνεται πως σταδιακά βρίσκει τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες της ιστορικής ομάδας προσαρμόζονται στο 100% στα “θέλω” του 31χρονου τεχνικού.

Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Κατσώνης επέλεξε και πάλι τον Δαυίδη κάτω από τα δοκάρια, κρίνοντας ανέτοιμο τον Σταύρο Παπαδόπουλο που έμεινε στον πάγκο. Το εντυπωσιακό σερί του Άτλα μέχρι πριν το σημερινό παιχνίδι, σταμάτησε στα Τρίκαλα και η νεοφώτιστη ομάδα υποχώρησε στην 5η θέση με 23 βαθμούς.

Οι “πράσινοι” είχαν ένα εντυπωσιακό πρώτο μισάωρο, στο οποίο εκτός των δύο τερμάτων δημιούργησαν και τις ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ. Το πρώτο τέρμα για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Σάββας Αθανασιάδης στο 17′, σημαδεύοντας σωστά τη γωνία του Δαυίδη, με σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή. Το γκολ αυτό ήταν το 5ο προσωπικό του επιθετικού των Τρικάλων στο φετινό πρωτάθλημα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βασίλης Παπαδόπουλος δεν καταφέρνει να νικήσει τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, κάτι που έκανε ο Γιώργος Ντάμτσιος στο 23′, όταν εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στα καρέ των αντιπάλων και με πλασέ πραγματοποίησε το 2-0.

Μετά το πέρας των πρώτων λεπτών, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, χωρίς ωστόσο να χαθεί ο έλεγχος του αγώνα για τους γηπεδούχους. Οι παίκτες του Άτλα, εμφανώς επηρεασμένοι από τα δύο γρήγορα γκολ εις βάρος τους, προσπάθησαν να ανεβάσουν τις γραμμές τους και να δημιουργήσουν κάποιες καταστάσεις στα καρέ του Μουσκεφτάρα.

Το γκολ όμως για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο στις αρχές του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 57′, όταν ο Νίκος Αλμαλιώτης κέρδισε πέναλτι, στο οποίο όμως ο MVP της προηγούμενης αγωνιστικής Κώστας Ντέλλας αστόχησε. Ο Μουσκεφτάρας έπεσε σωστά στη γωνία του όμως στην επαναφορά της μπάλας ο Κώστας Ισλαμίδης ήταν στην κατάλληλη θέση και με πλασέ μείωσε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Παρόλα αυτά και ενώ θα περίμενε κανείς πως ο Άτλας θα αντιδρούσε και θα κυνηγούσε το γκολ της ισοφάρισης, εντούτοις οι “πράσινοι” συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και σε μία φάση που δεν μύριζε γκολ (77′) πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Άγγελο Καραντουλαμά, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο και Νατσούρα.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Ακρίβος, Έλβις, Καρβούνης, Ελευθεριάδης, Σαλτουρίδης, Αθανασιάδης Η., Αθανασιάδης Σ. (70′ Καραντουλαμάς), Σούρλας Δ. (83′ Εντότζ), Ντάμτσιος, Παπαδόπουλος (83′ Σούρλας Σ.)

Άτλας Ζερβοχωρίου : Δαυίδης, Κολοκοτρώνης (30′ Τζήμος), Διαμαντίδης, Σιδηρόπουλος (46′ Πρόιος), Αλμαλιώτης Τ., Αλμαλιώτης Ν., Κοτσαγκόγκος, Καραβασίλης (75′ Ξανθόπουλος), Ισλαμίδης, Ντέλλας, Φωτιάδης Σ.

Για το Imathia Sports News, Ηλίας Γαβριηλίδης

φωτ. Νίκος Σαλτουρίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected