Κατηγορίες
Super League 1

Ατρόμητος – Βέροια 1-0

26d91ace05ff9c6e782cb3ac72be9c78_LΣτα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε το Σάββατο (23/11) ο Ατρόμητος μετά τη νίκη του 1-0 κόντρα στην Βέροια, χάρις σε τέρμα του Θανάση Καραγκούνη (43’).

Η ομάδα του Περιστερίου επέστρεψε… δυναμικά μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό και την ήττα από τον Πανιώνιο και πανηγύρισε την 6η του νίκη στο πρωτάθλημα, μένοντας σε απόσταση… ασφαλείας από τους διώκτες της, ενώ αντίθετα, οι «κυανέρυθροι» έμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στο ντεμπούτο του Ράτκο Ντόστανιτς στον πάγκο της ομάδας.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε και η έντονη βροχόπτωση που έπληξε το Περιστέρι, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους και δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές να παρουσιάσουν κάτι καλό στον αγωνιστικό χώρο. Η Βέροια προσπάθησε με μαζική άμυνα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ανούσια υπεροχή.

Ωστόσο, το «συγκρότημα» του Γιώργου Παράσχου κατάφερε να προηγηθεί πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 43’ με τον Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το… σκηνικό δεν άλλαξε, με τους «κυανόλευκους» να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην μπορούν να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία του Αναστασόπουλου, ο οποίος όποτε… χρειάστηκε επενέβη σωστά, όπως την περίπτωση του 56ου λεπτού με το πλασέ του Μπρίτο και το σουτ του Νάστου στο 63’.

Στο επόμενο λεπτό η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το πλασέ του Μπεν πέρασε άουτ, ενώ στο 68’ ο Λαζαρίδης πήρε την κεφαλιά από το κόρνερ του Ουμπίντες, αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Αναστασόπουλου και απομακρύνθηκε, στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης.

Ατρόμητος : Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος (91′ Καραμάνος), Ιγκλέσιας, Καραγκούνης (83′ Γεωργίου), Ουμπίδες, Μπρίτο (72′ Πίτου Γκαρσία), Παπαδόπουλος.

Βέροια : Λόπεθ (46′ Αναστασόπουλος), Αποστολόπουλος (77′ Τζημογιάννης), Ορέστες, Τραπ, Αμαραντίδης, Σιόντης, Όστοιτς, Σισοκό, Μπεν, Μπαργκάν, Μρντάκοβιτς (58′ Μάνος).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected