Κατηγορίες
Super League 1

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ 0-1

fe810fba25211923b8d46a55bbab1b73_LΣπουδαίο «διπλό» πήρε ο ΟΦΗ μέσα στη Ριζούπολη, επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα που προβλημάτισε για ένα ακόμη παιχνίδι.

Οι Κρητικοί παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο και εκτός από το γκολ του Μακρή στο 28’ έχασαν αρκετές ευκαιρίες να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ, αλλά ο Τζόρβας έκανε κάποιες σωτήριες επεμβάσεις. Οι γηπεδούχοι, στο ντεμπούτο του Λόρι Σάντσεζ, δεν έπεισαν σε κανένα σημείο ότι αξίζουν τη νίκη.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΟΦΗ, καθώς ο Περογαμβράκης τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά, αλλάζοντας τα πλάνα του Σα Πίντο. Ο Απόλλων Σμύρνης πίεσε στο πρώτο 20λεπτο χωρίς να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία, ενώ στη συνέχεια οι Κρητικοί ανέβασαν την απόδοσή τους. Και στο 28’ ο Μακρής από κεφαλιά πάσα του Ζε Εντουάρντο έκανε από κοντά το 0-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ο ΟΦΗ έχασε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 45’, όταν ο Κουτσιανικούλης έβγαλε τον Ζε Εντουάρντο σε θέση βολής, αλλά ο Τζόρβας απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων θέλησε να αυξήσει την πίεση του για να φτάσει την ισοφάριση, αλλά δυσκολευόταν να γίνει απειλητικός, ενώ οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις και έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Κουτσιανικούλη και Ζε Εντουάρντο. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν αγχωμένη και δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, ενώ ο ΟΦΗ όσο περνούσε η ώρα, διαχειριζόταν σωστά το παιχνίδι, κρατώντας το υπέρ του 1-0.

Απόλλων Σμύρνης : Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Άλβαρεζ, Δεληζήσης (40’ Παπαζαχαρίας), Κανακούδης, Καμαρά, Κόρμπος, Φαρινόλα, Διαμάντης (55’ Μίνγκας), Γκουέλα (70’ Τσιλιγκίρης), Πετρόπουλος

ΟΦΗ : Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Κουτσιανικούλης (90’ Βερόν), Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (9’ Μονιάκης/68’ Όγιος), Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected