Γ Εθνική / Τοπικά

Μαχητής Τερψιθέας – Δωτιέας Αγιάς 1-1 (φωτ)

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στην Νεάπολη, εκεί όπου Μαχητής Τερψιθέας και Δωτιέας Αγιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1–1 στο πλαίσιο της 8ης  Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Οι δύο ομάδες έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο (ειδικά στο δεύτερο μέρος), με τους γηπεδούχους να μην μένουν ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα, αφού χρειάζονταν πάση θυσία τη νίκη έτσι ώστε να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε σκληρά μαρκαρίσματα και γι΄αυτόν τον λόγο μόλις καταγράφηκαν τρείς καλές φάσεις. Στο 70 λεπτό το μακρινό σουτ του Πετρουζέλη για τον Δωτιέα πέρασε λίγο άουτ. Η ομάδα της Αγιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 10ο λεπτό, όταν σε απ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιρογιάννη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Μαχητής απάντησε στις ευκαιρίες του Δωτιέα στο 21ο λεπτό. Ο Μάτος με μακρινή μπαλιά βρήκε ξεμαρκάριστο τον Κρεββατά μέσα στην περιοχή, όμως η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δωτιέας Αγιάς μπήκε πιο επιθετικά και έχασε πολλές ευκαιρίες. Αρχικά, ο Λώττας με σουτ στην κίνηση στο 50′ έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα την κεφαλιά του Τζόλα, έπειτα από σέντρα του Πετρουζέλη μπλόκαρε εντυπωσιακά ο Μπρέλλας. Στο 57′ ο γκολκίπερ του Μαχητή έκανε μια ακόμη σημαντική επέμβαση σε διαγώνιο σουτ του Λώττα μέσα από την περιοχή, μπλοκάροντας και πάλι.

Το ντεμαράζ χαμένων ευκαιριών για την ομάδα του κ. Αντωνίου συνεχίστηκε στο 65′. Ο Τσατσαλίδης σέντραρε στην καρδιά της άμυνας του Μαχητή, όμως ο Γούτος από πολύ καλή θέση με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ.

Ο Δωτιέας άνοιξε το σκορ στο 74′. Σε μια γρήγορη αντεπίθεση για την ομάδα της Αγιάς, ο Γούτος έκανε παράλληλη σέντρα και ο Τσατσαλίδης με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 1.

Η απάντηση του Μαχητή ήταν άμεση και στο 78′ ο Κυριάκος έβγαλε εξαιρετική σκαφτή μπαλιά για τον Κρεββατά, ο οποίος τελείωσε την φάση με εκπληκτικό βολέ για το τελικό 1 – 1.

Ο Δωτιέας έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ στο 86′, όταν ο Λώττας απείλησε με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο Μπρέλλας κράτησε και πάλι όρθια την ομάδα του διώχνοντας με τις γροθιές.

Μαχητής Τερψιθέας : Μπρέλλας, Κρίτσας, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος (88′ Κουρούκας), Μολάς, Σαββίδης (81′ Τσιαντούλης), Μάτος (66′ Νικούλης), Κρεββατάς.

Δωτιέας Αγιάς : Μάλτζαρης, Κατσίκης (85′ Ριζούλης), Τσιλούλης, Τσιανάκας, Πολύζος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Λώττας, Τζόλας (63′ Καρλιάμπας), Τσιρογιάννης (55′ Γούτος).

*arenalarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected