Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ17 – ΠΑΟΚ Κ17 1-1

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση η Κ17 της Βέροιας τη φύλαγε για τον πρωταθλητή! Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη κατάφερε να βάλει…δύσκολα στον “δικέφαλο” και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη καθώς προηγήθηκε με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Μπουρδάνου.

Πριν την έναρξη του αγώνα, η ομάδα της Κ17 επεφύλασσε μία έκπληξη στον προπονητή της Κ20 και υπεύθυνο των ακαδημιών της Βέροιας, Στέφανο Γαϊτάνο. Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ και ομόλογος του στον “δικέφαλο” Σταύρος Σαράφης παρέδωσε στον έμπειρο προπονητή μία φωτογραφία από την πρώτη φορά που φόρεσε τη φανέλα της “Βασίλισσας” πριν ακριβώς 50 χρόνια! Ο Στέφανος Γαϊτάνος, εμφανώς συγκινημένος και έχοντας στο πλευρό του την κόρη του Κατερίνα, προπονήτρια η ίδια στην Κ10 της Βέροιας, παρέλαβε τη φωτογραφία και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί τόσο με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη όσο και με τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ ξεκίνησε πιο δυνατά τον σημερινό αγώνα και από το πρώτο λεπτό επέβαλλε τον ρυθμό του στον αγωνιστικό χώρο. Η μπάλα, παρά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, κυκλοφορούσε σωστά στον άξονα, με τους παίκτες του Αλέκου Θεοδωρίδη να δημιουργούν πολλές καταστάσεις στα καρέ του εξαιρετικού για ακόμη ένα παιχνίδι Μαρκούση. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Δημήτρη Χριστοφορίδη ανταπεξήλθαν στην πίεση των φιλοξενούμενων και μάλιστα θα μπορούσαν στο 36′ να πετύχουν τέρμα, ο Μπουρδάνος όμως προδωμένος από το κακό τερέν, έστειλε τη μπάλα εξ επαφής ψηλά άουτ.

Από το πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους η Βέροια έδειξε τελείως διαφορετικό πρόσωπο και κατάφερε να βρει αρκετούς διαδρόμους προς τα καρέ του Δεληγιάννη. Εκτός των άλλων, κατάφερε να προηγηθεί στο 57′ με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα του Μπουρδάνου, που σημάδεψε το “Γ” της εστίας. Η “Βασίλισσα” δεν κλείστηκε στη συνέχεια και προσπάθησε με πιο ενισχυμένο κέντρο να αναχαιτίσει τους αντίπαλους επιθετικούς και να αντέξει στη δεδομένη πίεση του “δικεφάλου”.

Στο 65′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Παναγιωτίδη, τέρμα που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι υποστηρίζοντας πως ουδέποτε πέρασε η μπάλα τη γραμμή. Οι διαμαρτυρίες έγιναν πιο έντονες στο 84′, όταν ο διαιτητής κ. Τρέβλας ακύρωσε τέρμα του Δερμιτζάκη για επιθετικό φάουλ του σκόρερ.

Βοηθοί του κ. Τρέβλα οι κ.κ. Κωστούλης και Ασβεστάρας.

Συνθέσεις

Βέροια Κ17 : Μαρκούσης, Δημητριάδης, Χαραλαμπίδης, Σιμόνι (84′ Πιστόλας), Δερμιτζάκης, Μαγγίζης, Καψάλης (89′ Τσιούχας), Παπακωνσταντίνου (75′ Αναστασιάδης), Τέας (65′ Κουτρουλιάς), Χατζηπαρασίδης, Μπουρδάνος (82′ Στράντζαλης)

ΠΑΟΚ Κ17 : Δεληγιάννης, Κασαπίδης, Παντεκίδης, Ξεπαπαδέας, Δοδοντσάκης, Παναγιωτίδης Αρ., Καρολίδης (65′ Γιαννακόπουλος), Κώστας, Κάκος (56′ Κούστα), Πούφλης (76′ Αργυρίου), Συράκος

Η βαθμολογία

Ομάδα

ΓΥ

ΓΚ

Ν-Ι-Η

Β

1

ΠΑΟΚ

26

6

7-2-0

23

2

Άρης

15

7

4-4-1

16

3

Skoda Ξάνθη

15

10

4-3-2

15

4

Βέροια

9

17

4-1-5

13

5

Παναιτωλικός

10

15

3-2-5

11

6

ΠΑΣ Γιάννινα

8

16

2-3-5

9

7

Πανθρακικός

5

17

1-1-7

4

*Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected