Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Σάκης Παγγούρας – Οι αριθμοί που προκαλούν…ίλιγγο!

282734_10200747310870287_126961417_nΓια πολλούς αποτελεί το brand name του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας, για κάποιους ο “μετρ” της νίκης και της τακτικής, ενώ όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και για τον προπονητή του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας υπάρχει και η αντίθετη άποψη, που τον θεωρεί απλά τυχερό. Το Imathia Sports News, έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στους αριθμούς και στη στατιστική, ανατρέχοντας σήμερα στα…κιτάπια του “έπεσε” πάνω σε ένα εξαιρετικό στατιστικό, που χρήζει περαιτέρω έρευνας για να διευκρινιστεί αν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Ο τεχνικός των πρωτοπόρων της Α1 Ερασιτεχνικής έχει στο ενεργητικό του το εντυπωσιακό αήττητο σερί των 40 αγωνιστικών χωρίς ήττα (!), ρεκόρ που διατηρεί από την περσινή του θητεία στον Ατρόμητο Διαβατού, χρονιά την οποία οι “κυανόλευκοι” ολοκλήρωσαν την περίοδο με 21 νίκες και 7 ισοπαλίες. Το σερί, όπως όλοι γνωρίζουμε, συνεχίζεται και φέτος με την παρουσία του στον πάγκο του “δικεφάλου” της Αλεξάνδρειας, έχοντας στις πρώτες 12 αγωνιστικές, 11 νίκες και 1 ισοπαλία. Σε χρονική διάρκεια αυτό μεταφράζεται σε 14.5 μήνες χωρίς να υποστεί ήττα και έχοντας ως δεδομένο την εξαιρετική ομάδα του ΠΑΟΚ φέτος, κανείς δεν ξέρει πότε θα διακοπεί το σερί…

Οι εντυπωσιακοί αριθμοί δεν σταματάνε όμως με την παρουσία του έμπειρου προπονητή στην Α1 Ερασιτεχνική. Την περίοδο 2012-2013 ο Σάκης Παγγούρας, παράλληλα με τον Ατρόμητο Διαβατού, διετέλεσε και τεχνικός της ΑΕΚ Καμποχωρίου στη Β’ Ερασιτεχνική με την οποία πέτυχε την άνοδο, έχοντας 50 βαθμούς, με 16 νίκες, 2 ισοπαλίες και καμία ήττα. Το σερί του συνεχίζεται και φέτος στον πάγκο της Δόξας Λιανοβεργίου, με την οποία στους πρώτους 9 αγώνες έχει 6 νίκες και 3 ισοπαλίες, φιγουράροντας στην πρώτη θέση της τρίτης τη τάξει κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας. Σύνολο δηλαδή, σε δύο ποδοσφαιρικές περιόδους, 27 αγωνιστικές αήττητος στη Β’ Ερασιτεχνική και πολύ κοντά στη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο με την ομάδα της Δόξας μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος στον πάγκο της ΑΕΚ Καμποχωρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected