Γ Εθνική / Τοπικά

Γιάννης Καλαϊτζίδης : “Δεν είναι επίσημη η ανακοίνωση”

kalaitzidis_610x400Σε επικοινωνία που είχαμε μόλις με τον πρόεδρο των Λευκαδίων κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη, εξέφρασε τη μεγάλη του απορία και αγανάκτηση για την ανακοίνωση με την υπογραφή του ΔΣ του Ρήγα Φεραίου (που απεστάλη σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου και του Imathia Sports News) ως απάντηση για την ανακοίνωση που αρχικά εξέδωσε η Ημαθιώτικη ομάδα, αναφέροντας μάλιστα πως σε τηλεφωνική επαφή που είχε εντός της ημέρας με τον αντιπρόεδρο του Ρήγα Φεραίου κ. Αθανάσιο Κουσκουρίδα, ο ίδιος του ανέφερε πως δεν συντάχθηκε από το ΔΣ!

Όπως χαρακτηριστικά μας τόνισε ο ισχυρός άνδρας των Λευκαδίων, επιφυλάσσεται για την επίσημη ανακοίνωση διάψευσης της συγκεκριμένης ανακοίνωσης από τη διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την προστασία της ομάδας και του ονόματος του.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Υπεύθυνο Τύπου του Ρήγα Φεραίου κ. Ευάγγελο Περδίκη, στον οποίο θέσαμε ακριβώς τους ισχυρισμούς του προέδρου των Λευκαδίων κ. Καλαϊτζίδη και μας απάντησε ως εξής : “Η ανακοίνωση έχει συνταχθεί από μένα ως Υπεύθυνος Τύπου της ομάδας και την ενέκρινε ο πρόεδρος, όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις. Στη συνέχεια διαβιβάστηκε στον Τύπο, με την υπογραφή του ΔΣ της ομάδας. Θα ήθελα στο σημείο αυτό να αναφέρω πως κακώς δόθηκε τόση έκταση στο συγκεκριμένο θέμα, με την ανταλλαγή ανακοινώσεων. Όπως αναφέρουμε και στην ανακοίνωση, η αποστολή των Λευκαδίων αποχώρησε χωρίς προβλήματα από το γήπεδο και μάλιστα ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΣ μας έδωσε συγχαρητήρια για τη φιλοξενία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected