Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Οι Ημαθιώτικες παρουσίες

γ εθνικη 1Δόξα Πενταλόφου – ΑΕΛ  1-5 (Ηλίας, Μίλτος, Γιάννης Σαπάνης) : Σαρωτική ήταν η ΑΕΛ και στον Πεντάλοφο, καθώς επιβλήθηκε με 5-1 της Δόξας, χορεύοντας στον αγωνιστικό χώρο που έμοιαζε με βούρκο. Στο πρώτο ημίχρονο οι «βυσσινί» είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν έκαναν πολλές φάσεις. Σε μια από αυτές, ο Στεφανίδης έκανε το σουτ, ο Κορώνας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Γκούρτσας έκανε το 0-1. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ μπήκε πιο αποφασιστικά και στο 49’ με πέναλτι που κέρδισε ο Γκούρτσας από τον Κορώνα, ο Στεφανίδης έκανε 0-2. Στη συνέχεια η Δόξα Πενταλόφου επιχείρησε να βγει μπροστά και να απειλήσει, ωστόσο η ΑΕΛ με ένα πεντάλεπτο ξέσπασμα, «καθάρισε» το ματς. Στο 75’ ο Πλιάγκας έκανε το 0-3, στο 77’ ο Νεμπεγλέρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4, ενώ ο Γκούρτσας στο 80’ με πλασέ έγραψε το 0-5. Το μόνο που κατάφερε η Δόξα ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Μίλτο Σαπάνη στο 82’.

Δόξα Πενταλόφου : Κορώνας, Ζεΐδης, Γαβριηλίδης, Καραμφυλίδης, Σαπάνης Ι. (84’ Σταμπουλής), Ταΐρης, Σαραμουρλής (53′ Μ. Σαπάνης), Δαλκίδης, Βακουφάρης, Γκρίλλας (68’ Πλαρούντζος), Ιβάνοφ

ΑΕΛ : Σικαλιάς, Αραμπατζής, Μήτσης, Σιάκκας, Κυριακίδης (38’ Σαββίδης), Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (83’ Κόιτς), Ρούσσης, Στεφανίδης, Γκούρτσας (80’ Πια), Μπλέντι

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Πανσερραϊκός  1-2 (Γιώργος Παπαστεργίου) : Στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έμεινε ο Πανσερραϊκός που επικράτησε 2-1 του Εθνικού Σιδηροκάστρου εκτός έδρας. Μεγάλη νίκη με ανατροπή πήρε ο Πανσερραϊκός στην έδρα του Εθνικού Σιδηροκάστρου επικρατώντας 2-1. Στο 54’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τέρμα του Ρόβα, ωστόσο στο 64’ ο Κωνσταντινίδης ισοφάρισε. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Κράββαρη στο 82’.

Εθνικός Σιδηροκάστρου : Γαβριηλίδης, Τσιντσάρης (65΄ Διαμαντής), Πετρίδης, Πρόβατος, Καρυπίδης, Μαυρουδής, Μπουζούρας, Αμπαδίνης, Τσεμπερίδης (75΄ Αϊβαζίδης), Ρόβας, Παπαστεργίου.
Πανσερραϊκός : Τοπαλίδης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Κατσαβάκης, Κασμερίδης, Δαγκούλης (46΄ Ασλανίδης), Σ. Τσιμίκας (84΄ Ρούμπος)

Μακεδονικός – Έβρος Σουφλίου  0-2 (Λάζαρος Υφαντίδης) : Τη νίκη με 2-0 πανηγύρισε ο Έβρος Σουφλίου που επικράτησε 2-0 του Μακεδονικού εκτός έδρας. Πολύ σημαντικό τρίποντο πήρε ο Έβρος Σουφλίου που πέρασε νικηφόρα 2-0 του Μακεδονικού. Στο 47’ ο Δανίδης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Καμπιώτη στο 87΄ να κάνει το τελικό 2-0.

Μακεδονικός : Καρήμαλης, Αράπης, Καραγιάννης, Δούμας, Πουρσανίδης, Μαρίγκος, Δράμπης (52΄ Γαρύφαλλος), Ζαγναφέρης, Τσιαμπάζης (52΄ Κατσαμακίδης), Λαγγίζος (64΄ Γεωργούλας), Κρυστάλης.
Έβρος Σουφλίου : Παμπουρίδης, Μπάμιος, Μπάτσιος, Λίτσιος, Τσαμπάνης, Τρίχας, Καμπιώτης, Εφραιμίδης (92΄ Γεωργόπουλος), Δανίδης (84΄ Γιαννακιτσίδης), Βιόπουλος (68΄ Λαζαρίδης), Αραμπατζής.

Κιλκισιακός – Διγενής Λακκώματος  1-3 (Νίκος Τριανταφυλλίδης) : Κοντά στην κορυφή παρέμεινε ο Διγενής Λακκώματος που πήρε μεγάλη νίκη με 3-1 στην έδρα του Κιλκισιακού. Ακόμα μία νίκη πήρε ο Διγενής Λακκώματος αυτή τη φορά με 3-1 στην έδρα του Κιλκισιακού. Στο 44’ ο Σταματόπουλος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, για να έρθει η ισοφάριση από τον Ηλιόπουλο στο 57’. Στο 61΄ όμως, ο Δραγανίδης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους για να γίνει το τελικό αποτέλεσμα στο 78’ από τον Παπαποστόλου.

Κιλκισιακός : Μπαντής, Σερταρίδης (46’ Καρατζιάς), Τρινταφυλλίδης (77’ Μάναλης), Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Τζεβελέκης (46’ Ηλιόπουλος), Ματεντζίδης, Αϊβαζίδης, Λογγινίδης, Μπελίτσας.
Διγενής : Παπαβασιλείου, Λαμπερνάκης, Σπανός, Τουλκερίδης, Σαραλιώτης, Γεωργιάδης (81’ Γκουσέλας), Βιτλής (88’ Μανίκας), Δραγανίδης, Στασινόπουλος (89’ Κωστικίδης), Μιχάλης, Παπαποστόλου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected