Football League

Γλυφάδα – Άγνωστοι ποιοι θα παίξουν!

glyfada1_610x400Η Γλυφάδα βρίσκεται κυριολεκτικά στο έλεος. Οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι. Την Κυριακή δεν έγινε προπόνηση αφού κανείς δεν μερίμνησε να υπάρχουν μπάλες και ρούχα. Νέες αποχωρήσεις μετά το ματς με Καλλιθέα, εφόσον δεν υπάρξει τακτοποίηση των οφειλών.

Η κατάσταση στο κυανέρυθρο στρατόπεδο δείχνει μη αναστρέψιμη. Το Σάββατο η προπόνηση δεν έγινε αφού οι παίκτες πήγαν στο πλαστικό της Γλυφάδας, οι μπάλες και τα ρούχα ωστόσο βρίσκονταν στην Καισαριανή.

Η ψυχολογική κατάσταση των ποοδοσφαιριστών βρίσκεται στο ναδίρ, λόγω των οικονομικών προβλημάτων και εφόσον δεν υπάρξουν πληρωμές άμεσα, το αυριανό παιχνίδι με την Καλλιθέα (2/12-16.00 OTE TV) για αρκετούς ποδοσφαιριστές θα είναι το τελευταίο, καθώς τα περιθώρια υπομονής έχουν εξαντληθεί.

Μάλιστα,  κάποιοι ενδέχεται να μην αγωνιστούν ούτε κόντρα στην ομάδα του «Ελ Πάσο».

Προβληματισμένος είναι και ο Λουτσιάνο, ο οποίος βλέπει ότι οι συνθήκες είναι αντίξοες και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει και αυτός από την τεχνική ηγεσία.

Στο αγωνιστικό σκέλος, εκτός πλάνων είναι δεδομένα ο Αράος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ αμφίβολος είναι και ο Κοτταράς, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει 100% το προβλήμα στα πλευρά.

Οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι οι: Χρήστου, Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Μπάρος, Νατσούρας, Μοντέστε, Παιδάκης, Ευσταθίου, Σμυρλής, Τσίγκας, Σονγκό, Νικολιάς, Σκόνδρας, Γκέζος, Πορτίγια, Μουστάκης, Δημακάκος, Καμινιώτης, Πικόν.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected