Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – Λεβαδειακός (4-3) Δηλώσεις Μουλόπουλου

fa537a1c8ec0ca2ce4700064bfdd68fe_LΗ «Βασίλισσα του Βορρά» βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά έφτασε στην ανατροπή και νίκησε 4-3 νικώντας για πρώτη φορά μετά από τρεις ολόκληρους μήνες.

Η Βέροια έφτασε πλέον τους δέκα βαθμούς ανεβαίνοντας στην 16η θέση της βαθμολογίας και ξεπέρασε τον Απόλλωνα και τον Άρη που έμειναν στους εννιά. Η ομάδα της Μακεδονίας είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης σχεδόν εκατό ημέρες, ενώ ο Λεβαδειακός συνεχίζει να απογοητεύει μακριά από την έδρα του, καθώς έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό και συνολικά 14.

Στο 3’ οι Βοιωτοί μπήκαν μπροστά χάρη σε τέρμα του Σανγκινέτι και το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες για κάποια από τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μόνο μία ακόμα ευκαιρία με τον Κάντζι.

Το δεύτερο μέρος όμως ήταν μία εντελώς διαφορετική ιστορία. Στο 51’, μετά από κόρνερ του Μπεν ο Μρντάκοβιτς με κοντινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. Όμως οι γηπεδούχοι χάρηκαν μόλις για εννιά λεπτά, καθώς στο 60’, ο Ορτέγκα με δεξί διαγώνιο σουτ έβαλε ξανά τον Λεβαδειακό σε θέση οδηγού.

Το συγκρότημα του Ράικο Ντόστανιτς όμως δεν το έβαλε κάτω. Ο Καλτσάς με κεφαλιά ισοφάρισε εκ νέου, για να πάρει προβάδισμα στο 70’ με τον Πετράτσι να στέλνει άθελά του με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να πιέσουν και αυτό εκμεταλλεύτηκε η Βέροια, με τον Μπεν στο 79’ να γράφει το 4-2 έπειτα από ασίστ του Μρντάκοβιτς.

Τελικά το μόνο που κατάφερε ο Λεβαδειακός ήταν να μειώσει στο 91’ με κεφαλιά του Καπό. Κορυφαίος του αγώνα ο Μπεν ο οποίος μοίρασε δύο ασίστ και σημείωσε ένα γκολ.

Βέροια : Αναστασόπουλος, Σισοκό, Γεωργιάδης, Σιόντης (46’ Καλτσάς), Μρντάκοβιτς, Μπεν, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπαργκάν (54’ Ζεζίνιο), Όστοϊτς (75’ Παυλίδης), Τραπ

Λεβαδειακός : Πρζιρόβσκι, Σανγκινέτι, Μουλόπουλος, Σκέμπης, Λαμπρόπουλος, Κονέ (74’ Καπό), Πετράτσι, Μάρτινς, Μάντζιος, Γιάντσης (58’ Ορτέγκα), Κάντζι (85’ Βασιλείου)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Μουλόπουλου στην κάμερα της Nova:

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και ξέραμε ότι η Βέροια θα τα παίξει όλα για όλα. Καταφέραμε να πετύχουμε το γρήγορο γκολ και στο δεύτερο πάθαμε ότι η Βέροια στο πρώτο. φάγαμε ένα γρήγορο γκολ και μετά δεν ξέρω τι έγινε, απογοητευτήκαμε δεν μπορώ να βρω τι φταίει. Πάλι φάγαμε γκολ από στημένο, όπως  σχεδόν σε κάθε ματς και στην συνέχεια η Βέροια πήρε ψυχολογία έβαλε την μπάλα κάτω τη βοήθησε και ο κόσμος. Εμείς δείξαμε ότι φοβηθήκαμε και οπισθοχωρήσαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και πάμε το Σάββατο για ακόμα ένα δύσκολο ματς. Το να βάζεις τρία γκολ και να μην κερδίζεις είναι αρκετά στενάχωρο. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας να τα διορθώσουμε και να σηκώσουμε το κεφάλι καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πλατανιά».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected