Κατηγορίες
Αθλήματα

Αναγέννηση Άρτας – Η παρουσίαση της ομάδας

Η “ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ” Αναγέννηση Άρτας παρουσίασε τη νέα, γυναικεία ομάδα της, σε συνέντευξη τύπου που έγινε στο ξενοδοχείο “ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ”. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε επίσημα και η συνέχιση τη χορηγίας της Φέτας ΗΠΕΙΡΟΣ,  για ακόμη 1+1 χρόνο. (μετά τα 2 πρώτα προηγούμενα χρόνια)

Η παρουσίαση έγινε παρουσία του Προέδρου της ΗΠΕΙΡΟΣ AEBE κ. Παντελή Παντελιάδη, ενώ παραβρέθηκαν επίσης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ., Χρήστος Γκόγκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων Υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού, κ. Γιάννης Καραμπίνας, ο υπεύθυνος του Δήμου Αρταίων για θέματα Αθλητισμού, κ. Δημήτριος Κέφης, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Άρτας, κ. Γιώργος Βαρέλης, ο Αντιδήμαρχος του Κεντρικού Δήμου Τζουμέρκων, κ. Γιώργος Παππάς, και πολλοί άλλοι.

Στη Συνέντευξη Τύπου μίλησαν ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Νίκος Κολιούλης, ο προπονητής Σίμπι Ντοϊτσίνοφ και η αρχηγός Βάσω Σκάρα. Συντονιστής ήταν ο Νικόλαος Γιαμούρης, Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας της ομάδας.

Πρώτα παρουσιάστηκαν οι 5 ηχηρές, φετινές μεταγραφές (Ποιμενίδου, Δημητρίου, Ναουμόσκα, Ιωάννου, Ματαρώνα), στη συνέχεια όλες οι αθλήτριες της ομάδας και, τέλος, αντιπροσωπεία αθλητών της αντρικής ομάδας της ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΑΡΤΑΣ. Αναφορά έγινε σε όλους τους χορηγούς/υποστηρικτές της ομάδας – ΙΟΝ, JETOIL, LAMBERTS, ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΝΕΖΑΣ-ΑΡΤΑΣ, ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ – ενώ η αρχηγός, Βάσω Σκάρα, προσέφερε στον κ. Παντελή Παντελιάδη, ως αναμνηστικό, φανέλα της ομάδας, υπογεγραμμένη από όλες τις παίκτριες, καθώς και λάβαρο του συλλόγου. Στον χαιρετισμό του ο κ. Π.Παντελιάδης τόνισε τη μεγάλη σημασία τέτοιων χορηγιών από εταιρείες όπως η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, και την αναγκαιότητα στήριξης αθλητικών προσπαθειών, που αποτελούν προώθηση του πολιτισμού και συντελούν στη δημιουργία ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, σε μια κοινωνία που μαστίζεται από την έλλειψη αξιών και ιδανικών.

Συνεχάρη την ομάδα για την πορεία και τους τίτλους της και υποσχέθηκε την αμέριστη στήριξή της.  Επισήμανε, επίσης, «ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι σε κάθε αγώνα το γήπεδο είναι γεμάτο». Ελπίζουμε ότι φέτος το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας θα έρθει στην Άρτα και πάλι, και η ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ θα είναι ξανά στην κορυφή της Ελλάδας…

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected