Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – ΑΕ Καψόχωρας 0-0

074Από τα πιο μέτρια ποιοτικά παιχνίδια της φετινής περιόδου στην Α1 Ερασιτεχνική, παρακολουθήσαμε σήμερα στο γήπεδο της Μέσης, ανάμεσα στον τοπικό Φίλιππο και την ΑΕ Καψόχωρας. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν στον κακό αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωσόσο να προσφέρουν συγκινήσεις στους 50 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Μέσης.

Οι φάσεις που σημειώθηκαν στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, με τους δύο προπονητές να προσπαθούν από τους πάγκους με συνεχείς εσωτερικές αλλαγές να βρουν τον τρόπο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Ο Μπάμπης Πετρίδης ξεκίνησε τη σημερινή αναμέτρηση χωρίς τους Μπρέγκου, Ρόκκο και Καρασαββίδη που ήταν τραυματίες, ενώ απών για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο Κλήμης Αμοιρίδης.

Από την άλλη πλευρά, ο ομόλογος του στην ΑΕ Καψόχωρας, Χρήστος Τερζίδης, δεν επεφύλασσε εκπλήξεις, χρησιμοποιώντας τον Βαλάντη Γρηγοριάδη ως παρτενέρ του Κοτούλα στους στόπερ, τον Αντώνη Μόσχο, που επέστρεφε ως αντίπαλος στη Μέση στα χαφ και τον Σταμούλη στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Στο δεύτερο μέρος, πέρασε στο παιχνίδι και ο Βαλάντης Κίτσας, ο οποίος επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας.

Οι ελάχιστες φάσεις που καταγράφηκαν δεν μπορούν να χαρακτηριστούν κλασικές και παρόλο που αρκετές ήταν οι φορές που μεταφέρθηκε η μπάλα στα καρέ, εντούτοις δεν υπήρξε σοβαρή απειλή για τους Θεοδωρίδη και Καρασαββίδη. Στο 80ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Κοτούλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με την ισοπαλία τους αυτή και μετά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής, οι δύο ομάδες παρέμειναν στις θέσεις που είχαν στον βαθμολογικό πίνακα και η προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους συνεχίζεται…

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μαντάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Γιάντση.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Μουρατίδης, Τζιβάρας, Γιάννου, Γκαντζίδης, Βοργιατζίδης, Παππάς, Δημούλτσης, Γκαντζούφας (68′ Τρούπκος), Γατόπουλος, Ντόγος (81′ Μπαλτζής Δ.)

ΑΕ Καψόχωρας : Καρασαββίδης, Κωτούλας, Γρηγοριάδης (46′ Κίτσας), Μαγγανάρης, Τόζογλου, Μόσχος, Διτσόλας, Χαλβατζής, Σταμούλης (65′ Βλάχος), Κωστόπουλος, Πιπιλιάρης (80′ Σωτηρόπουλος)

Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected