Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Β Ερασιτεχνική – Το Pre Game της 12ης αγωνιστικής

pre game

Προτελευταία στροφή για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Β Ερασιτεχνικής και οι 13 “μονομάχοι” συνεχίζουν την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους. Η αγωνία σταδιακά κορυφώνεται για τις έξι ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία, με την κατάσταση από την άλλη πλευρά να έχει σχεδόν ξεκαθαρίσει για την ομάδα που θα υποβιβαστεί, καθώς ο Μακεδονικός Επισκοπής παραμένει στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό και έχοντας εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα στις επόμενες αγωνιστικές.

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Δόξα Λιανοβεργίου έχει το πιο εύκολο έργο από τις ομάδες που πρωπορεύονται στο πρωτάθλημα, καθώς υποδέχεται τον ουραγό Μακεδονικό. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα συνεχίζει αήττητη μετά τις 11 πρώτες αγωνιστικές και φαντάζει το απόλυτο φαβορί για το ένα εισιτήριο ανόδου. Στη δεύτερη θέση “σκαρφάλωσε” ο εντυπωσιακός τις τελευταίες αγωνιστικές ΑΟ Μαρίνας (αήττητος για 7 αγωνιστικές, έχοντας έξι νίκες!), ο οποίος έχει τη δυνατότητα να διευρύνει το σερί του υποδεχόμενος την ΑΕ Κυδωνέας.

Ο ΑΣ Πατρίδας αγωνίζεται επίσης εντός έδρας, στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής, υποδεχόμενος τον Εθνικό Ράχης, που βρίσκεται στην 5η θέση με 17 βαθμούς. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται και στη Βεργίνα, όπου ο τοπικός ΜΑΣ υποδέχεται την πάντα υπολογίσιμη Ποντιακή Νεολαία Άραχου, που με 11 βαθμούς “καιροφυλακτεί” για να μπει…σφήνα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πλασάρισμα στις έξι πρώτες θέσεις.

Τέλος στους Γεωργιανούς, ο τοπικός Ηρακλής υποδέχεται τον Ερμή Τριλόφου, με τους γηπεδούχους να επιζητούν το τρίποντο μετά από τρεις αγωνιστικές μακριά από το “ροζ φύλλο”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 12ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 :

Μακεδονικός Πλατάνου – ΑΕ Σφηκιάς

Δόξα Λιανοβεργίου – Μακεδονικός Επισκοπής

ΑΟ Μαρίνας – ΑΕ Κυδωνέας

ΑΣ Πατρίδας – Εθνικός Ράχης

ΜΑΣ Βεργίνα – Ποντιακή Νεολαία Άραχου

Ηρακλής Γεωργιανών – Ερμής Τριλόφου

Ρεπό : Ακαδημία Μακροχωρίου

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected