B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Το Pre Game των δύο ομίλων

pre game a2Πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στην Α2 Ερασιτεχνική και από πολύ νωρίς, οι ομάδες στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ημαθίας, μπαίνουν στην τελική ευθεία για την τελική κατάταξη.  Οι 22 ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα, επιστρέφουν στη δράση μετά το ρεπό της προηγούμενης Κυριακής και εκτός των άλλων, όπως παραδοσιακά συμβαίνει, οι δύο όμιλοι αλλάζουν ώρα έναρξης. Ας δούμε το Pre Game των δύο ομίλων της Α2 Ερασιτεχνικής :

Α όμιλος

Η μάχη για την κατάληψη των δύο προνομιούχων θέσεων, που οδηγούν στην Α1 Ερασιτεχνική καλά κρατεί και φαίνεται από την πορεία των ομάδων στον πρώτο γύρο, πως πέντε θα είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για δύο εισιτήρια. Ο πρωτοπόρος μετά από 9 αγωνιστικές Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας μεταβαίνει στην Κορυφή, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον αήττητο για 7 αγώνες ΠΑΟ. Το παιχνίδι αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και τυχόν στραβοπάτημα της ομάδας του Σάββα Αβετίδη, θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο την κατάσταση στην κορυφή. Μία τέτοια εξέλιξη περιμένει ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ Κουλούρας, που μεταβαίνει στη Συκιά, η οποία κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι των ουραγών με αντίπαλο τον Αλιάκμων Νησελίου και να αποκτήσει προβάδισμα για την παραμονή.

Η μοναδική ομάδα από τις πρωτοπόρες που αγωνίζεται εντός έδρας αλλά και παραμένει αήττητη για έναν ολόκληρο γύρο είναι ο ΠΑΟ Παλατιτσίων, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, που βρίσκεται πάντα στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Οι “πράσινοι” περιμένουν στη..γωνία για τυχόν στραβοπατήματα των ομάδων που προπορεύονται και σε περίπτωση νίκης θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάληψη των δύο προνομιούχων θέσεων. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 10ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 10.30 (μέσα σε παρένθεση τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου) :

Αλιάκμων Νησελίου – Θύελλα Σταυρού  (0-1)

ΠΑΟ Παλατίτσια – Αστέρας Αλεξάνδρειας  (0-0)

ΑΟ Συκιάς – ΠΑΟΚ Κουλούρας  (1-2)

Άρης Παλαιοχωρίου – ΑΕΚ Καμποχωρίου  (0-3)

ΠΑΟ Κορυφής – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας  (1-1)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

Β όμιλος

Η κατάσταση στον δεύτερο όμιλο είναι σαφώς πιο ξεκάθαρη όσον αφορά την υπόθεση άνοδος, είναι όμως αρκετά πιο περίπλοκη για την ομάδα που θα υποβιβαστεί στη Β Ερασιτεχνική. Η πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου έχει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ειδικά για τις ομάδες που θα παλέψουν με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Ο πρωτοπόρος ΑΣ Ειρηνούπολης υποδέχεται στο Αγγελοχώρι την αδιάφορη ΑΕΠ Βέροιας, που στις τελευταίες αναμετρήσεις παίζει ελεύθερα και χωρίς άγχος. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη έχει αποκτήσει σημαντική βαθμολογική απόσταση από την τρίτη θέση και μόνο αν…αυτοκτονήσει θα χάσει την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική. Ο δεύτερος της βαθμολογίας ΓΑΣ Ροδοχωρίου αγωνίζεται επίσης εντός έδρας με την Ελπίδα Μονοσπίτων και στοχεύει στη νίκη ώστε να διατηρήσει την απόσταση του από την τρίτη Θύελλα Στενημάχου, που έχει δύσκολο έργο στον Κοπανό με αντίπαλο τον ΓΑΣ.

Πολύ καθοριστικό και για τις δύο ομάδες παιχνίδι διεξάγεται στη Λυκογιάννη, όπου ο τοπικός Απόλλων υποδέχεται τον Μακεδόνα Βέροιας, με τις δύο ομάδες να επιζητούν τους βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού αλλά και τους γηπεδούχους τη ρεβάνς για το βαρύ 2-6 του πρώτου γύρου. Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα σε παρένθεση τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου) :

ΓΑΣ Κοπανού – Θύελλα Στενημάχου  (2-6)

Ακαδημία Βέροιας – Ολυμπιακός Νάουσας  (0-10)

Απόλλων Λυκογιάννης – Μακεδόνας Βέροιας  (2-6)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Ελπίδα Μονοσπίτων  (1-0)

Δόξα Νάουσας – Κεραυνός Επισκοπής  (0-3)

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΑΕΠ Βέροιας  (3-0)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected