Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Δομοκού – ΦΑΣ Νάουσα 0-2

NA1Μία νίκη που σημαδεύτηκε από εξαιρετική απόδοση και καθολική υπεροχή έναντι του αξιόμαχου αντιπάλου του, πέτυχε ο ΦΑΣ Νάουσα στην ορεινή Φθιώτιδα με αντίπαλο τον Αχιλλέα Δομοκού. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και έφτασε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς και ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον ουραγό Πυργετό.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και με την παρουσία 200 περίπου θεατών στο γήπεδο του Δομοκού, ο τεχνικός του ΦΑΣ επέλεξε την ενδεκάδα που ξεκίνησε κόντρα στον Αμπελωνιακό και με τον Γιώργο Κύρου για δεύτερη φορά κάτω από τα δοκάρια. Ας δούμε το αναλυτικό ρεπορτάζ του συναδέλφου Κώστα Αποστολόπουλου από το www.efthia.gr, ιστοσελίδα που συνεργάζεται με το Imathia Sports News :

“Ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους Μακεδόνες που έπαιξαν δυνατά και πλέον βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη και αισιοδοξούν για τη συνέχεια. Η Νάουσα σε όλο το ματς είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, έβγαινε πιο εύκολα στην επίθεση και νίκησε τελικά με χαρακτηριστική ευκολία, τον αντίπαλό της.

Η αναμέτρηση μέχρι το 25′ δεν είχε καθόλου συγκινήσεις μπροστά στις δύο εστίες αν εξαιρέσει κανείς τα σουτ από τους Συμπεθέρη (13′) και Καντού (22′, 23′). Στο 25′ ο Δομοκός πέτυχε γκολ με τον Καντού αλλά τελικά δεν μέτρησε γιατί ο Βραζιλιάνος ήταν σε θέση οφσάϊντ.

Στην αντεπίθεση ο Γασπαράτος βρέθηκε με τη μπάλα στο ύψος της περιοχής, πλάσαρε τον Κουτσούμπα, αλλά την έστειλε σύρριζα άουτ.

Η Νάουσα προηγήθηκε στο 31′. Ο Αργυρίου εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά για τον Μουσικάκη που έπιασε καρφωτή κεφαλιά εξ επαφής για να διώξει σε νέο κόρνερ ο Κουτσούμπας με ενστικτώδη ενέργεια. Αυτή τη φορά το χτύπησε ο Κεφαλάς από αριστερά, λάθος εκτίμηση της τροχιάς της μπάλας από τον Κουτσούμπα και ο καραδοκών Μουσικάκης με νέα καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Κι ενώ στο 33′ είχαμε ένα μακρινό σουτ του Κάππου που έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ από τη συμβολή των δοκών του Κύρου, στο 36′ έγινε το 0-2 με τον πρώην παίκτη της Λαμίας Μίμη Μπενίσκο. Όλα ξεκίνησαν από την προσπάθεια του Συμπεθέρη που φτάνοντας λίγο έξω από την περιοχή σούταρε δυνατά απέκρουσε με γροθιές ο Κουτσούμπας και στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον ανενόχλητο Μπενίσκο ο οποίος από θέση μέσα αριστερά αφού κοντρολάρισε τη μπάλα, μ’ ενα υποδειγματικό σουτ πλασέ την έστειλε στο «Γ» της εστίας.

Στην επανάληψη αντί να ανέβει ο Δομοκός και να πιέσει, οι παίκτες του έδειξαν ότι δεν πίστευαν στην ανατροπή, με αποτέλεσμα η Νάουσα να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τις στιγμές με τον Μπενίσκο (49′), τον Γασπαράτο (74′), τη διπλή ευκαιρία με τους Γασπαράτο, Μπενίσκο (75′) και τον Βλαχοδήμο (84′).

Κίτρινες: Αβραμόπουλος (24′), Μουσικάκης (68′).

Αχιλλέας Δομοκού : Κουτσούμπας, Αναστασίου, Τσιλίκας, Πέδρο (41′ Ζαχαράκης), Μπαντής, Κάππος, Φραταράκου (75′ Τσιώλης), Κεϊτά, Μπουγιώτας, Καντού (60′ Καλαμάτας), Ράπτης.

ΦΑΣ Νάουσα : Κύρου, Παπατάνος (89′ Ζούρκος), Αργυρίου, Πέϊκος, Μουσικάκης, Κεφαλάς, Συμπεθέρης (86′ Τασιώνας), Αβραμόπουλος, Μπενίσκος, Γασπαράτος (81′ Βλαχοδήμος), Περηφανόπουλος.

Δηλώσεις

Βασίλης Αργυρίου : Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη. Παίξαμε από την αρχή πολύ καλά και έξυπνα. Ξέραμε ότι ο Δομοκός μετά τα ματς που έδωσε με Λαμία και Χαλκίδα θα ήταν δύσκολος αντίπαλος. Καταφέραμε όμως να πάρουμε από την αρχή τα ηνία του ματς και να φτάσουμε στη νίκη, χάνοντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Δομοκού για την άψογη φιλοξενία τους.

Αχιλλέας Καμπάς : Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Εμείς είχαμε ένα μέτριο ως κακό α’ ημίχρονο. Δεχτήκαμε τα γκολ και μετά φάνηκε ότι δεν είχαμε τις δυνατότητες, με τις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε να μπούμε στο ματς. Οι παίκτες μου αγωνίζονται συνεχώς πάνω από το όριο. Είναι λογικό οι ίδιοι παίκτες να μην μπορούν να βγάλουν όλο το πρωτάθλημα. Σήμερα είναι γεγονός ότι δεν φανήκαμε αντταγωνιστικοί. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και αναμένουμε τις ενισχύσεις τον Γενάρη για να παλέψουμε για την σωτηρία.

*Με την ευγενική συνεργασία του www.efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected