Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός – Πλατανιάς (2-0) Για 90′ ο Μουλόπουλος

ae4b4fc1e2b1eabb5cb23e5fd660774b_LΤην πέμπτη του διαδοχική εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Λεβαδειακός ο οποίος χωρίς να εντυπωσιάσει επικράτησε 2-0 του Πλατανιά και ισοφάρισε το ρεκόρ του που κρατά από τη σεζόν 1989-90.

Οι Βοιωτοί χωρίς να είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους πήραν αυτό που ήθελαν χάρη σε τέρματα των Ροτζέριο (12’) και Ορτέγκα (78’) και ανέβηκαν στους 17 βαθμούς και την ένατη θέση όπου ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό. Στον αντίποδα ο Πλατανιάς παρά την αρκετά καλή εμφάνισή του, έφυγε από τη Λιβαδειά με σκυμμένο κεφάλι μένοντας στους 12 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και πίεσαν ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ. Αυτό ήρθε στο 12’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ιωαννίδη ο Ροτζέριο εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο του Φαΐσκα και νίκησε τον Γεωργαλλίδη για το 1-0.

Το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο ανήκε στους φιλοξενούμενους οι οποίοι κυριάρχησαν στο γήπεδο με τον Κατάι να είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας του, αλλά δεν μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε κάποιο γκολ.

Η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο μέρος ήταν παρόμοια με του πρώτου. Ο Πλατανιάς πίεζε, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει στο γκολ, με την απουσία των Τόρες και Ναζλίδη να είναι εμφανέστατη. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν ούτε όταν ο Πρζιρόβσκι έφυγε από το γήπεδο λόγω τραυματισμού και πήρε τη θέση του ο Στρατηλάτης.

Τελικά τα πάντα κρίθηκαν στο 78’ όταν η μπάλα έφτασε στον Ορτέγκα ο οποίος με ένα φοβερό δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων των φιλοξενούμενων για το 2-0.

Έτσι λοιπόν ο Λεβαδειακός ισοφάρισε το ιστορικό ρεκόρ του χωρίς μάλιστα στις πέντε διαδοχικές εντός έδρας νίκες του να έχει δεχθεί γκολ…

Λεβαδειακός : Πρζιρόβσκι (71′ Στρατηλάτης), Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας, Λυκογιάννης, Λαμπρόπουλος (58′ Πετράτσι), Ιωαννίδης, Κονέ, Μάρτινς (90+3′ Καπό), Μάντζιος, Ορτέγκα

Πλατανιάς : Γεωργαλλίδης, Φερνάντες, Ζουμπουλάκης, Ιντζίδης, Φαΐσκα, Αγκιλέρα, Σιώπης, Γουνδουλάκης (85′ Γιακουμάκης), Κάταϊ, Μπέλιτς, Μοράλ (25′ Μπεριάν).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected