Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μαχητής Τερψιθέας – Αμπελωνιακός 2-1

600338_260424790776477_66662665_nΜε τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε στην έδρα του ο Μαχητής Τερψιθέας που επικράτησε του Αμπελωνιακού στο ντέρμπι με 2-1.

Η ομάδα του Γιάννη Γκαμπέτα ήταν αυτή που αιφνιδίασε τους γηπεδούχους στο 36΄ με την κεφαλιά του Κακαβίτση. Οι «μπλε» κατάφεραν να ισοροπήσουν το παιχνίδι και στο τέλος του πρώτου μέρους κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Νικούλη.

Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Σταυροθεόδωρου κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 56΄ χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μόλα. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα ο Αμπελωνιακός ανέβασε την απόδοση του και έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο 60΄ και στο 80΄ με τους Φλέγγα και Μπίκο να μην μπορούν να ισοφαρίσουν για τους «πράσινους».

Το τελευταίο δεκάλπετο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με το υπάρχον αποτέλεσμα να μένει μέχρι το τέλος και τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την δεύτερη εντός έδρας νίκη τους και πρώτη στην φυσική τους έδρα.

Το φιλμ του αγώνα

36′ Σέντρα από δεξιά ο Τζιαρτζιάνης και ο Κακαβίτσης με κεφαλιά κάνει το 0-1.

45+1’ Ο Κυριάκος εκτελεί φάουλ από αριστερά, οι αμυντικοί διώχνουν προσωρινά και φτάνει στον Νικούλη που με δυνατό σουτ και ενώ η μπάλα κοντράρει στον Φλέγγα καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

56′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μολά και 2-1.

63′ Από δεξιά ο Κρίτσας σεντράρει και βρίσκει τον Κρεββατά, αυτός με κεφαλιά δίνει στον Μολά αλλά δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

81′ Σουτ του Μπίκου άουτ η μπάλα.

Μαχητής Τερψιθέας : Μπρέλλας, Κρίτσας, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος (89’ Ντονούδης), Μολάς (90’ Βλησαρούλης), Μπουροζίκας, Νικούλης (81’ Τσιαντούλης), Κρεββατάς.

Αμπελωνιακός : Παπαδόπουλος, Κωτούλας (67’ Αλεξανδρής), Τζιαρτζιάνης, Πολύζος, Κομισόπουλος, Πασχαλίδης, Γκαμπέτας (76’ Παπανδρέου), Φλέγγας, Ρόκκα, Μπίκος, Κακαβίτσης.

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι: 34′ Τζιαρτζιάνης, 35′ Κρεββατάς, 49′ Παγκαρλιώτα, 51′ Κρίτσα, 53′ Πολύζο, 67´ Κακαβίτσης, 90’ Ντονούδης.

Κόκκινες κάρτες: Μετά την λήξη του παιχνιδιού ο Κακαβίτσης.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected