Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Οι Ημαθιώτικες παρουσίες στη 10η αγωνιστική

γ εθνικη 1Ηρακλής Αμπελοκήπων – Μακεδονικός  3-0 (Λάζαρος Υφαντίδης – προπ. Μακεδονικού) : Νίκη που του δίνει την ευκαιρία να… ανασάνει βαθμολογικά πανηγύρισε ο Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-0 κόντρα στον Μακεδονικό. Στο 26’ ο Βαϊδαμενίδης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και στο 41’ ο Χαψάς στο δεύτερο δοκάρι με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το «τρίποντο» για τον Ηρακλή «σφράγισε» ο Γκιαούρης στο 87’ με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Ζιάκας, Αλεξόπουλος, Γκιαούρης, Τσιόλης, Σακαλής (39΄ λ.τ. Καρατζάογλου), Τσομπάνογλου (72΄ Ξανθόπουλος), Παπαϊωάννου, Νικολίτσας, Χαψάς, Ζγκούρι (80΄ Ζηρίδης), Βεϊδαμενίδης.

Μακεδονικός: Καρήμαλης, Αράπης, Καραγιάννης, Τσιαμπάζης, Γεωργούλας (62΄ Ματζίρης), Μαρίγκος, Γαρύφαλλος, Ζαγναφέρης, Τσατσάς (52΄ Λένος), Λαγγίζος (67΄ Τζίντζης), Κρυστάλης.

Έβρος Σουφλίου – Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-1 (Γιώργος Παπαστεργίου – Εθνικός) : Τη νίκη 2-1 πανηγύρισε την Κυριακή (8/12) το απόγευμα ο Έβρος Σουφλίου κόντρα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Το σκορ άνοιξε το Δανίδης με κεφαλιά στο 28’ και ο Καμπιώτης με πλασέ στο 80’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε ο Εθνικός ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Ρόβα.

Έβρος Σουφλίου : Σκόρτσεφ, Γιαννακιτσίδης, Κατρανίτσας, Λίτσιος, Τσαπάνης, Τρίχας, Καμπιώτης, Εφραιμίδης (59’ Λαζαρίδης), Δανιδης (84’ Παντελίδης), Βιόπουλος (70’ Θεοδωράκης), Αραμπατζής.

Εθνικός Σιδηροκαστρου : Γαβριηλίδης, Τσιντσάρης, Μουτεσίδης, Αμπαδίνης (84’ Σαχπατζίδης), Καρυπίδης, Μαυρούδης, Ρόβας, Τσεμπερίδης, Παπαστεργίου, Παρούκας, Διαμαντής (59’ Παπαδόπουλος, 70’ Τσατμάς).

Άρης Ακροποτάμου – Κιλκισιακός  1-2 (Νίκος Τριανταφυλλίδης – Κιλκισιακός) : Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε ο Άρης Ακροποτάμου, μετά τη νίκη του 2-1 επί του Κιλκισιακού. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Δούμπλατζη, όμως στο 38’ ο Ηλιόπουλος με ατομική ενέργεια έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε το φάουλ στο 46’ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Καραγιαννίδη στο 50’. Ωστόσο, η υπεροχή των γηπεδούχων έφερε καρπούς στο 58’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Δούμπλατζη, ενώ στο 65’ ο Παπαδόπουλος είδε για δεύτερη φορά την μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Ο Κιλκισιακός ολοκλήρωσε τον αγώνας με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 84’ ο Καρυπίδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη, κόκκινη, κάρτα και αποβλήθηκε…

Άρης Ακροποτάμου: Χατζηνικολής, Φίλων (90 Στεπανιάν), Ρετσίνας, Τσέπα, Σεφερίδης, Δρούζας, Σάσσος (78 Κωνσταντινίδης), Καραγιαννίδης, Δούμπλατζης, Παπαδόπουλος, Σαϊνίδης (64 Σακκόπουλος).

Κιλκισιακός: Κυρίου, Καρατζιάς (82 Μπολόσης), Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Ηλιόπουλος, Ματεντζίδης, Αϊβαζίδης, Λογγινίδης, Τσεβελέκης (66 Αμανατίδης).

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Δόξα Πενταλόφου  3-1 (Ηλίας, Μίλτος, Γιάννης Σαπάνης – Δόξα) : Τα… χρειάστηκε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης απέναντι στη Δόξα Πενταλόφου, που κατάφερε να τη νικήσει 3-1, όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 31’ με σουτ του Ιβάνοφ έξω από την περιοχή. Στο δεύτερο μέρος όμως άλλαξαν τα δεδομένα, όταν ο Γαβριηλίδης της Δόξας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Στο 62’ ο Χάμος με πλασέ ισοφάρισε 1-1. Στο 78’ ο Ιβάνοφ αποβλήθηκε κι αυτός με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας με δέκα την ομάδα του. Ο Οικονόμος με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ και να πάρει τη νίκη. Στο 88’ ο Κωστούλας έκανε το 2-1, ενώ στο 90+4’ ο Σιαφαρίκας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Οικονόμος Τσαριτσάνης : Νούσιας, Πριτσάκης, Καρακώστας (47′ Παπαγεωργίου), Κανδίας, Κουμπούρας, Κουρδής, Καραγκούνης, Σκλάβος (80′ Σιαφαρίκας), Κωστούλας, Χάμος, Γκουντρουμπής (59′ Κουλτσιάκης)

Δόξα Πενταλόφου : Καστανίδης, Σεΐδης, Γαβριηλίδης, Καραφυλίδης, Σαπάνης Ι., Ταΐρης, Λαρούντζος, Δαλκίδης, Βακουφάρης (46′ Σαραμουρλής) , Ιβάνοφ, Γκρίλας (75′ Σταμπουλής)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected