Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Β ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 0-1

1470201_667228779965748_84320714_nΜεγάλη νίκη για την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, που έφυγε με το “διπλό” από τη δύσκολη έδρα του ΜΑΣ Βεργίνας, που έχασε έδαφος στη βαθμολογική κατάταξη της Β Ερασιτεχνικής. Από την άλλη πλευρά οι “πράσινοι” έφτασαν στην 9η θέση με 14 βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος η εικόνα του αγώνα ήταν…αποκρουστική για τους λιγοστούς φιλάθλους, που αψήφισαν το τσουχτερό κρύο και βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο της Βεργίνας. Η ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο τέρμα, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν τους αντίπαλους επιθετικούς μακριά από τα καρέ του Κασάπη. Μάλιστα κατάφεραν στο διάστημα να προηγηθούν, σκορ το οποίο διατήρησαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Μαντάκη.

Βοηθοί του έμπειρου διαιτητή ήταν οι κ.κ. Χαραλαμπίδης και Δεβετζίδης.

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Στογιαννόπουλος, Λαζόπουλος (70′ Ταχτατζής), Ντόβας Ν., Μελιόπουλος Π., Γκόγκος, Μιχαλόπουλος, Ντόβας Κ., Μελιόπουλος Σ., Ιωσηφίδης (46′ Αμπρικίδης), Συμεωνίδης (46΄ Λιλιόπουλος), Χατζάρας.

Ποντιακή Νεολαία Άραχου : Κασάπης, Παπαμιχαήλ, Σαββίδης, Γελαδάρης, Μπενίσκος, Σεβαστίδης, Καυκέλης, Ιωαννίδης, Μουταφίδης, Ιακόγλου, Παυλίδης.

*Με στοιχεία από το www.verginafc.gr

Χαραλαμπίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected