Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Πατρίδας – Εθνικός Ράχης 0-4

Με το ευρύ 4-0 επικράτησε ο Εθνικός Ράχης του ΑΣ Πατρίδας στο γήπεδο των “κιτρινόμαυρων”, επιβεβαιώνοντας την ανοδική τους πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αγωνίστηκαν με πολλές ελλείψεις με κυριότερη αυτή του τερματοφύλακα (κλήθηκε εσπευσμένα ο μπακ Ορφανίδης!), υποχώρησαν στην 5η θέση της βαθμολογίας και εκτός των άλλων, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα μετάβασης το Σάββατο στην Επισκοπή (ο αγώνας με τον Μακεδονικό μεετατέθηκε μία μέρα πριν το ματς λόγω του αγώνα του Κεραυνού στο ίδιο γήπεδο) καθώς οι περισσότεροι των παικτών εργάζονται και δεν μπορούν να παρευρεθούν!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Εθνικός ήταν άκρως αποτελεσματικός και χωρίς να εντυπωσιάσει εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και με γκολ των Γιουβαντζικλάρ (2), Δεληγιώργη και Κίτσιου επικράτησε του αντιπάλου του στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β Ερασιτεχνικής. Οι δύο ομάδες τελείωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Γιάννη Μηνά για τους φιλοξενούμενους (50′) και του Γιώργου Λασκάρογλου για τους γηπεδούχους (75′).

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Τριανταφυλλίδη και Βαράγκα.

Συνθέσεις

ΑΣ Πατρίδας : Ορφανίδης, Γερασιμίδης, Σότι,Μπουροτζήκας, Σιδηρόπουλος, Τσιρέλας (65′ Κωνσταντινίδης), Λασκάρογλου, Κώτελης, Παπαδόπουλος, Τσαουσίδης (46′ Δημούλας), Τριανταφυλλίδης

Εθνικός Ράχης :Φωτόπουλος (89′ Χριστοφορίδης), Παρμάκας, Τσακιράκης (88′ Φλώρος), Αϊβάζης, Καρβαριώτης, Γκίτσιος Γιουβαντσικλάρ, Κάμινας, Μηνάς, Χατζηεμαννουήλ, Παγώνης (46′ Δεληγιώργης)

*Με στοιχεία από το δελτίο τύπου του ΑΣ Πατρίδας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected