Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Β όμιλος) – Το pre game της 13ης αγωνιστικής

pre game a2Με την…γρουσούζικη (για αρκετούς όμως γούρικη!) 13η αγωνιστική συνεχίζεται ο 2ος όμιλος της Α2 Ερασιτεχνικής, με πολύ σημαντικά και ταυτόχρονα αμφίρροπα παιχνίδια να περιλαμβάνονται στο αυριανό πρόγραμμα. Ο πρωτοπόρος ΑΣ Ειρηνούπολης πραγματοποιεί δύσκολη έξοδο στην Παναγιωπούλα, όπου θα αντιμετωπίσει την πάντα επικίνδυνη και ανεβασμένη Δόξα Νάουσας, η οποία μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες που την έχουν φέρει στην 3η θέση. Οι πρωτοπόροι του Γιώργου Τυριακίδη προέρχονται από την εντός έδρας ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΠ Βέροιας και θα επιδιώξουν την…εξιλέωση και την επιστροφή στις επιτυχίες.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας ΓΑΣ Ροδοχωρίου πραγματοποιεί ανάλογης δυσκολίας έξοδο, καθώς αντιμετωπίζει στη Ραχιά την ΑΕΠ Βέροιας, που έχοντας…άγνοια κινδύνου και μηδέν άγχος, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στις τελευταίες αναμετρήσεις. Μία νίκη όμως για τους “κυανοκίτρινους” του Σάκη Γλώσση θα αποτελέσει ίσως το μεγαλύτερο βήμα για την άνοδο, ειδικά αν Δόξα Νάουσας και Θύελλα Στενημάχου (υποδέχεται τον Ολυμπιακό Νάουσας) “σκοντάψουν” στα αυριανά παιχνίδια.

Όσον αφορά τη μάχη της ουράς, το πλέον σημαντικό παιχνίδι για τους δύο αντιπάλους διεξάγεται στο Λαζοχώρι, όπου ο Μακεδόνας Βέροιας (11η θέση με 7 βαθμούς) υποδέχεται τον ΓΑΣ Κοπανού (9η θέση με 10 βαθμούς), σε μία αναμέτρηση που ο νικητής θα κάνει καθοριστικό βήμα προς τη σωτηρία. Επικίνδυνη έξοδο εντούτοις πραγματοποιεί ο Απόλλων Λυκογιάννης, που μεταβαίνει στην Επισκοπή για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Κεραυνό, σε μία αναμέτρηση με μονόπλευρο ενδιαφέρον.

Τέλος, η ουραγός Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται στα Μονόσπιτα με αντίπαλο την αδιάφορη ουσιαστικά Ελπίδα, με τους φιλοξενούμενους να επιζητούν τη νίκη που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 (μέσα σε παρένθεση τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου) :

Δόξα Νάουσας – ΑΣ Ειρηνούπολης  (0-3)

ΑΕΠ Βέροιας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  (1-3)

Κεραυνός Επισκοπής – Απόλλων Λυκογιάννης  (1-3)

Ελπίδα Μονοσπίτων – Ακαδημία Βέροιας  (4-2)

Μακεδόνας Βέροιας – ΓΑΣ Κοπανού  (1-2)

Θύελλα Στενημάχου – Ολυμπιακός Νάουσας  (3-3)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected