Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Β Ερασιτεχνική – Το pre game της 13ης αγωνιστικής

pre gameΜε τα…φρένα σπασμένα και χωρίς ίχνος “λογικής” συνεχίζεται την Κυριακή 15/12 το πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής. Τα πραγματικά αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα και οι απρόβλεπτες εξελίξεις έχουν μετατρέψει το φετινό πρωτάυθλημα της τρίτης τη τάξει κατηγορίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας σε μία…κούρσα χωρίς να γνωρίζει ποιοι και σε ποιες θέσεις θα τερματίσουν!

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως την παρούσα χρονική στιγμή, τις 6 προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Α2 Ερασιτεχνική τις διεκδικούν 11 από τις 13 ομάδες(!), μία πραγματικά απίστευτη εξέλιξη που δημιουργεί μία δραματική εικόνα από αγωνιστική σε αγωνιστική.

Η πρωτοπόρος και αήττητη του φετινού πρωταθλήματος Δόξα Λιανοβεργίου υποδέχεται τον Μακεδονικό Πλατάνου, στο τοπικό ντέρμπι του Ρουμλουκιού, με τους φιλοξενούμενους να απογοητεύουν στις τελευταίες αναμετρήσεις και να έχουν υποχωρήσει σημαντικά παρά το εξαιρετικό τους ξεκίνημα. Στη δεύτερη θέση, μετά από το εξαιρετικό ντεμαράζ και τις έξι συνεχόμενες νίκες, αναρριχήθηκε ο ΑΟ Μαρίνας, ο οποίος μεταβαίνει στην ορεινή Πιερία, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Σφηκιάς, σε ακόμη ένα αμφίρροπο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής.

Ο Εθνικός Ράχης, που πέρασε με το εμφατικό 4-0 από την Πατρίδα την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχεται την Ακαδημία Μακροχωρίου, με την ομάδα του Γιώργου Απόσογλου να βρίσκεται στην 6η θέση με 18 βαθμούς, όντας επίσης στον όμιλο των ομάδων που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδο. Ο ΑΣ Πατρίδας, σε ματς που διεξήχθη πριν λίγο, επικράτησε του Μακεδονικού στην Επισκοπή με 0-7.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται και στον Άραχο, όπου η τοπική Ποντιακή Νεολαία υποδέχεται τον Ηρακλή Γεωργιανών, στο πιο αμφίρροπο ίσως παιχνίδι της αγωνιστικής. Τέλος, δύσκολη έξοδο πραγματοποιεί ο ΜΑΣ Βεργίνας που θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες έχοντας όμως δύσκολο έργο απέναντι στην τοπική ΑΕ Κυδωνέας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Β Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 :

Ποντιακή Νεολαία Άραχου – Ηρακλής Γεωργιανών

Εθνικός Ράχης – Ακαδημία Μακροχωρίου

ΑΕ Κυδωνέας – ΜΑΣ Βεργίνα

Μακεδονικός Επισκοπής – ΑΣ Πατρίδας  0-7

ΑΕ Σφηκιάς – ΑΟ Μαρίνας

Δόξα Λιανοβεργίου – Μακεδονικός Πλατάνου

Ρεπό : Ερμής Τριλόφου

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Β Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected