Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νηρέας Βέροιας – Αχιλλέας Νάουσας 1-2

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, ο Αχιλλέας Νάουσας επικράτησε του Νηρέα στο γήπεδο της Μέσης και με το τέλος του πρώτου γύρου διατηρήθηκε στην τρίτη θέση με 32 βαθμούς, αυξάνοντας τη διαφορά από τον τέταρτο Ατρόμητο Διαβατού στους τέσσερις βαθμούς. Η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, είχε δύο δοκάρια ενώ πέρα από το γκολ, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους νεοφώτιστους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2ο λεπτό είχαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, το σουτ όμως του Πέτρου Μπράτση βρήκε το δοκάρι του Αλέξη Σιαφαρίκα και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. Στο 14′ ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στα αντίπαλα καρέ και σούταρε δυνατά, με τη μπάλα να περνά σύρριζα άουτ ενώ στο 19΄ήταν η σειρά του Μερκούρη Καραλιόπουλου που από πλεονεκτική θέση σούταρε λίγα μέτρα μακριά από το δοκάρι.

Το σκορ άνοιξε τελικά στο 24′ ο Μπράτσης, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε το Σιαφαρίκα, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Στη συνέχεια η ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα ρίσκαρε περισσότερο στον αγώνα και δέκα λεπτά αργότερα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, με σκόρερ τον Χρήστο Φέιμ, ο οποίος με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Ηλιάδης, ο οποίος δεν κατάφερε να διώξει τη μπάλα στην κόντρα που πρηγήθηκε.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Αχιλλέας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μήτσικα, ο οποίος πέρασε δύο αμυντικούς από πλάγια και βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα εντός περιοχής. Ο διαιτητής κ. Παρασίου έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα, όμως ο Παναγιώτης Ντάτσης έκανε κακή εκτέλεση και ο Σιαφαρίκας μπλόκαρε αποσωβόντας το γκολ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με ξεκάθαρο στόχο να πετύχει δεύτερο τέρμα. Στο 61′ ο Πέτρος Μπράτσης σημάδεψε και πάλι το δοκάρι μετά από κόρνερ του Καραλιόπουλου, για να έρθει τελικά η…λύτρωση από τον Χριστόφορο Γιάτσιο στο 64′, ο οποίος με εξαιρετική ατομική ενέργεια και με ψύχραιμο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της συνάντησης, ο Αχιλλέας διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να μην απειληθεί, παίρνοντας μία πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων έφεραν τον Νηρέα σε δυσμενή θέση καθώς η απόσταση από την 13η θέση και τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου αυξήθηκε στους 6 βαθμούς.

Βοηθοί του κ. Παρασίου οι κ.κ. Καραϊωσήφ και Λιόλιος.

Συνθέσεις

Νηρέας Βέροιας : Σιαφαρίκας, Μπατανάρας, Χειμωνίδης, Καραπουναρλίδης, Τσολακίδης, Αντωνίου, Κακαβέλας, Δημούλτσης (70′ Στυλίδης), Τσιολάκης (73′ Πατσιαβούρας), Φέιμ, Κωτσόπουλος (81′ Φωτιάδης).

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Μήτσικας, Γιάτσιος (87′ Σαμαράς), Παπαπέσιος, Θεοδοσιάδης, Τσάλμας (90′ Κεφαλούδης), Σύγγας (78′ Τσιάκος), Ντάτσης, Καραλιόπουλος, Τουμαράς, Μπράτσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected